Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 11 Ocak 2021 Canlı İzle! Bugünün Konukları Kim?

Demet Akalın ve Alişan’ın sunumuyla hafta içi her sabah 09.45’de izleyici ile buluşan program, yeni haftanın ilk iş gününde Pazartesi sendromunun olumsuz etkilerini silmeye geliyor.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 11 Ocak 2021 Canlı İzle! >>> TIKLAYINIZ

Star TV ekranlarında izleyici ile buluşan Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programı yeni haftaya bomba gibi başlıyor. Sevilen şarkıcılar Demet Akalın ve Alişan’ın sunumuyla hafta içi her sabah 09.45’de izleyici ile buluşan program, yeni haftanın ilk iş gününde Pazartesi sendromunun olumsuz etkilerini silmeye geliyor. Sevilen iki şarkıcının sesinden müzik ziyafeti ile izleyicilerin kulaklarının pası silinirken, renkli konuklar ile eğlence ve bol bilgiye program boyunca doyuluyor. Yine özel bir bölümle ekranlara gelmeye hazırlanan sevilen program 110. bölümünde izleyenlerin enerjisini yükseltiyor.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah Bugünün Konukları Kim?

Müzik, yemek, sağlık, burçlar ve magazin yine sevilen programın 11 Ocak bölümünün ana konusu oluyor. Stüdyoda birbirinden değerli konukları ağırlayan sevilen ikili, 110. bölüm için kameraların karşısına çıktığı bugün Kıvırcık Ali’yi vefatının 11. senesinde anıyor.

Kıvırcık Ali’nin kızı Ecem Gül ve oğlu Eren stüdyoya konuk olurken, stüdyoda canlı türkü ziyafeti izleyenleri bekliyor. Basit ve kolay yemek tariflerinin uygulamaları olarak anlatıldığı programda hamilelik süreci hakkında merak edilenler masaya yatırılırken,

Buse Varol ve Op. Dr. Furkan Kayabaşoğlu, zorlu süreçle ilgili izleyicilerin merak ettiği soruları yanıtlıyor. Yine dolu dolu bir bölümle ekranlarda yerlerini alan Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programı 11 Ocak Pazartesi bölümünü izlemek için gerekli linke haberimizden ulaşabilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.