Gerçeğin Peşinde Tamamı Tek Parça 11 Ocak 2021 Pazartesi Star Tv Canlı izle!

Star TV ekranlarında hafta içi her gün 13:15 saatlerinde Serap Paköz’ün sunumu ile izleyici ile buluşan Gerçeğin Peşinde, yaşanmış hikayeleri ekranlara taşıdığı programı ile yine çok izlenmeyi sürdürüyor. Ayrı kalanların kavuştuğu, kayıpların bulunduğu ve faili meçhul cinayetlerin arkasındaki isimlere ulaşıldığı programda Serap Paköz, yardım isteyenlerin hayatlarına dokunmayı sürdürüyor.

Gerçeğin Peşinde Tamamı Tek Parça 11 Ocak 2021 Pazartesi Star Tv Canlı izle! >>>>> TIKLAYNIZ

Star TV ekranlarında hafta içi her gün 13:15 saatlerinde Serap Paköz’ün sunumu ile izleyici ile buluşan Gerçeğin Peşinde, yaşanmış hikayeleri ekranlara taşıdığı programı ile yine çok izlenmeyi sürdürüyor. Ayrı kalanların kavuştuğu, kayıpların bulunduğu ve faili meçhul cinayetlerin arkasındaki isimlere ulaşıldığı programda Serap Paköz, yardım isteyenlerin hayatlarına dokunmayı sürdürüyor. Yeni haftaya başlarken yine aydınlığa kavuşturulan gerçekleri izleyiciyi ile buluşturacak programda Serap Paköz’s stüdyoda Adli Tıp Uzmanı Taner Güven, Avukat Hasan Kocabey ile Polis Eğitmeni ve Güvenlik Umanı Murat Aydın eşlik ediyor.

Gerçeğin Peşinde 8 Ocak Cuma Günü Stüdyoda Neler Oldu, Neler Yaşandı?

Stüdyoda canlı yayına katılan Hüseyin Akcalı, eşi Meryem Akcalı ile ilgili gerçekleri konuşuyor. Meryem Hanım’ın cinsel dürtülerine hakim olamadığını ifade eden Hüseyin Bey, 43 yaşındaki eşinin vasisi olarak 3 çocuğunun başına gelmesini istiyor. Kayıp olan eşini aramak için ekranlara çıkan Hüseyin Bey, Serap Paköz’den yardım istiyor.

13 aydır çocuklarını göremeyen Bülent Kara canlı yayında stüdyoda hikayesini anlatmaya devam ederken, eşi Tuğçe Hanım’ın kuzeni telefon ile yayına bağlayarak Tuğçe Hanım ve çocuklarının kendisi ile birlikte olmadığını iddia ediyor. Tuğçe ve 3 çocuğunun nerede olduğunu sorgulayan Serap Paköz, Tuğçe Hanım ile kuzeni Hasan’ın sarmaş dolaş fotoğraflarını görünce resmen çıldırıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.