Doya Doya Moda 11 Ocak 2021 Full İzle! Doya Doya Moda 131. Bölüm kim elendi, gününün birincisi kim oldu?

TV8 ekranlarının büyük beden moda programı Doya Doya Moda, hafta içi her gün saat 13.00’de izleyici ile buluşmayı sürdürüyor. Jüri koltuğunda Gülşah Saraçoğlu, Seray Sever ve Uğurkan Erez’in yer aldığı sevilen programda yarışmacılar, yine kendilerine sunulan konsept için birbirleri ile kıyasıya mücadeleye girecek.

Doya Doya Moda 11 Ocak 2021 Full İzle! >>>>> TIKLAYINIZ

TV8 ekranlarının büyük beden moda programı Doya Doya Moda, hafta içi her gün saat 13.00’de izleyici ile buluşmayı sürdürüyor. Jüri koltuğunda Gülşah Saraçoğlu, Seray Sever ve Uğurkan Erez’in yer aldığı sevilen programda yarışmacılar, yine kendilerine sunulan konsept için birbirleri ile kıyasıya mücadeleye girecek. Kolyeyi kazanmak için birbirleri ile mücadele eden yarışmacıların giydikleri yanında birbirleri olan münakaşaları da izleyiciyi ekrana bağlarken, yine ilginç anlar stüdyoya damgasını vuracak.

8 Ocak 2021 Doya Doya Moda Puan Durumu

Geride bıraktığımız hafta Pendik’te başlayan yarışmacıların konsept telaşında, günün konsepti “Görümcem Evleniyor” oldu. Görümcelerinin düğününe gitmek için hazırlanacak olan yarışmacıların bütçesi 600 TL oldu. Programın sonunda ise yarışmacıların aldıkları puanlar şu şekilde oldu:

Ceren 30 puan

Bahar 27 puan

Rabia 27 puan

Özde 24 puan

Ayşegül 23 puan

Gülnaz 13 puan

Doya Doya Moda Bu Hafta Kim Birinci Oldu, Kazanan Kim?

Doya Doya Moda’da haftanın birincisi 93 puanla Ceren oldu. Ceren, yayınlanan son bölümde jürilerden tam 30 puan almayı başararak haftanın birincisi oldu ve ilk kolyesini de almış oldu.

Doya Doya Moda Bu Hafta Kim Elendi?

Doya Doya Moda’da bu hafta elenen isim Gülnaz oldu. Ayşegül ve Gülnaz eleme adayı olurken, Gülnaz sadece 1 puanlık farkla elenen isim oldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.