Zuhal Topal'la Sofrada 517. Bölüm İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 12 Ocak 2021 Günün Puan Durumu Ne Oldu?

FOX TV’de yayınlanan Zuhal Topal’la Sofrada izleyenleri, arama motorları üzerinden, “Zuhal Topal’la Sofrada 517. Bölüm izle, Zuhal Topal’la Sofrada 12 Ocak izle” sorguları üzerinden canlı yayın linkini bulmak istiyor. Haberimiz üzerinden, Zuhal Topal’la Sofrada 517. Bölüm izle, Zuhal Topal’la Sofrada 12 Ocak izle sorgusuna cevap bulabilirsiniz ve Zuhal Topal’la Sofrada 517. Bölüm izle, Zuhal Topal’la Sofrada 12 Ocak izle sorgusunun linklerine erişim sağlayabilirsiniz.

Zuhal Topal'la Sofrada Tamamı Tek Parça 12 Ocak 2021 FOX TV Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Üçüncü sezonu ile izleyenleri ile buluşmaya devam eden Zuhal Topal’la Sofrada programı ilgi ile takip ediliyor. Yayınlanan ilk bölümünden bu yana gündüz kuşağının en çok izlenen programı olan yemek yarışmasında her hafta birbirinden iddialı yarışmacılarla rekabet dolu anlar yaşanıyor. Program hafta içi hergün saat 16.00’da ekrana geliyor.

Zuhal Topal’ın eğlenceli sunumu ile yayınlanan yemek yarışmasında her hafta 5 gelin ve kaynana takım olarak yarışıyor. Gelinlerin mutfaktaki hünerlerini sergilediği yarışmada kaynanalar ise gelinlere puan veriyor. Kaynanalardan ve Zuhal Topal’dan en yüksek puanları almayı başaran gelin 15 bin liralık büyük ödülün sahibi oluyor.

Zuhal Topal’la Sofrada Programı 11 Ocak Yarışmacısı Kim, Kaç Puan Aldı?

FOX TV ekranlarının sevilen yemek yarışması Zuhal Topal’la Sofrada yeni haftanın ilk bölümü ile dün ekrana geldi. Sevilen programın dün yayınlanan bölümünde yeni haftanın yarışmacıları tanıtıldı ve ilk gün yarışmacısı performansını sergiledi. Programın sıkı takipçileri ile programın bu haftaki ilk yarışmacısının menüsünü ve aldığı puanı merak ediyor.

Sevilen yemek yarışmasında bu hafta ilk yarışan gelin Elif Akgöz oldu. Su böreği, pazı sarma, kuşbaşılı güveç ve çikolatalı pasta gibi yemekleri hazırlayan Elif Akgöz menüsünün kolay olması nedeni ile kaynanalardan eleştiri aldı. Haftanın ilk yarışmacısı Elif Aköz kaynanalardan ve Zuhal Topal’dan toplam 27 puan toplamayı başardı. Bu puanının yarışmacının birinci olmasına yetip yetmeyeceği ise şimdilik bilinmiyor. Bu hafta da büyük ödülü alacak yarışmacı merakla bekleniyor.

Zuhal Topal’la Sofrada 12 Ocak Yarışmacısı Kim, Puan Durumu Belli Oldu Mu?

Zuhal Topal’la Sofrada programının rekabet dolu bir haftaya daha başlaması ile heyecan başladı. Haftanın ilk yarışmacısının 27 puan alması üzerine bugün yarışacak isim ve puan durumu merak konusu oldu. Zuhal Topal’la Sofrada programının 12 ocak yarışmacısı ve puan durumu henüz belli değil. Puanlar açıklandıktan sonra güncel durumu haberimizden öğrenebilirsiniz. Zuhal Topal’la Sofrada bugün saat 16.00’da FOX TV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.