Gerçeğin Peşinde Tamamı Tek Parça 14 Ocak 2021 Perşembe Star Tv Canlı izle!

Serap Paköz’ün sunumu izleyici ile buluşan sevilen reality programı Gerçeğin Peşinde, gerçek hayatları ekrana getirmeye devam ediyor. Hafta içi her gün saatler 13.15’i gösterdiğinde ekranlardaki yerini alan program, Serap Paköz’ün cesur sunumu ve stüdyoda programa eşlik eden Adli Tıp Uzmanı Taner Güven, Avukat Hasan Kocabey ve Polis Eğitmeni – Güvenlik Uzmanı Murat Aydın ile gerçeklerin peşinden gitmeye devam ediyor.

Gerçeğin Peşinde Tamamı Tek Parça 14 Ocak 2021 Perşembe Star Tv Canlı izle! >>>>> TIKLAYINIZ

Star TV ekranlarında Serap Paköz’ün sunumu izleyici ile buluşan sevilen reality programı Gerçeğin Peşinde, gerçek hayatları ekrana getirmeye devam ediyor. Hafta içi her gün saatler 13.15’i gösterdiğinde ekranlardaki yerini alan program, Serap Paköz’ün cesur sunumu ve stüdyoda programa eşlik eden Adli Tıp Uzmanı Taner Güven, Avukat Hasan Kocabey ve Polis Eğitmeni – Güvenlik Uzmanı Murat Aydın ile gerçeklerin peşinden gitmeye devam ediyor. Küslerin buluştuğu, kayıpların aileleri ile kavuştuğu ve faili meçhullerin aydınlatıldığı programın 14 Ocak 2021 tarihli yeni bölümünü haberimizden izleyebilirsiniz.

Gerçeğin Peşinde 13 Ocak’ta Stüdyoda Ne Oldu, Programda Neler Yaşandı?

Gülşen Maşalacı ve kızı Özlem Yığcı’nın dosyasında yaşanan son dakika gelişmeleri stüdyoda paylaşılırken, Rize Emniyeti’nin önümüzdeki hafta belirlediği iki yeni bölgede yapacağı kazı çalışması hakkında önemli açıklamalarda bulunuldu. 3 senedir kızı ve torunları ile görüşmeyen Aynur Hanım Serap Paköz’den yardım istedi ve damadının görüşmelerini engellediğini iddia etti. Aynur Hanım’ın kızı ise yayına bağlanarak Aynur Hanım’da anne sevgisi olmadığını iddia etti. 31 Aralık’ta gizemli bir şekilde kaybolan Mustafa’nın dosyası enine boyuna tartışılırken, enişte İbrahim’den şüpheleniliyor. Arama çalışmalarında ise her gün Mustafa’ya ait bir eşya bulunması kafa karışıklığına sebep oldu. İddiaya göre enişte İbrahim, Jandarma ve Mustafa’nın amcası Halil’e farklı noktalar gösterdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.