Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 14 Ocak 2021 Perşembe ATV Canlı İzle!

ATV'nin en çok izlenen Esra Erol’da programınını Google arama motorundan “Esra Erol 14 Ocak izle, Esra Erol tek parça izle” sorgusunu aratarak “Esra Erol 14 Ocak izle, Esra Erol tek parça izle” sonucunu elde ediyor. Son bölümlerini izlemek isteyenler haberimiz içerisinde “Esra Erol 14 Ocak izle, Esra Erol tek parça izle” sorgusuna cevap bulabilir.

Esra Erol Tamamı Tek Parça 14 Ocak 2021 ATV Canlı İzle! TIKLAYINIZ

12 sezondur ATV ekranlarında yayın hayatına devam eden Esra Erol savrulup giden hayatları ve çarpıcı gündemleri ekrana taşıyor. Kaçırılan, kaybolan, terk edilen binlerce mağdur kişinin hikâyesinin ekrana geldiği programda Esra Erol ve ekibi bu sezonda titizlikle çalışıyor. Program hafta içi hergün saat 16.20’de ATV ekranlarında yayınlanıyor.

Esra Erol 13 Ocak Programında Neler Oldu?

ATV ekranlarının sevilen gündüz kuşağı programı Esra Erol, dün ekrana gelen bölümü ile yine birçok akıl almaz olayı ekrana taşıdı. Programın dün yayınlanan bölümünde yüzleşmeler yaşanmaya devam etti. Çarpıcı gündemleri ile dikkatleri üzerine çeken Esra Erol son bölümü ile yine ilgi ile izlendi.

Esra Erol’un dün ekrana gelen bölümünde Ayfer ile Ali ve Fadime çifti arasındaki yüzleşmenin ikinci perdesi ekrana geldi. Ayfer’in bebeğini kendi çocukları gibi alıp götüren Ali ve Fadime çifti her şeyi programda itiraf etti. Büyük yüzleşme esnasında gergin anlar yaşandı. Programın diğer gündemi ise İslam Mücahit ile Bahar yüzleşmesi oldu. 2 yıldır sevgili olduğu Bahar’ı hamile olduğunu öğrenince terk eden İslam Mücahit programda gerçekleri anlattı. Bahar ve İslam Mücahit yüzleşmesi ekrana damga vurdu.

Esra Erol’da 15 Aralıkta kızı ile beraber evi terk eden Şerife de konuşulan diğer gündem oldu. Şerife’nin annesi programda hüzün dolu anlar yaşadı. Esra Erol’un diğer gündemi ise 15 yaşındaki kızı Fatma’nın kaçırıldığını iddia eden baba oldu. Acılı baba kızını Hasan Kırka’nın kaçırdığını iddia ediyor. Programda Esra Erol ve ekibi 4 yaşındayken terk edilen Cengiz Bey’in ailesini arıyor. 49 yıldır hasret çeken Cengiz Bey’in ailesine kavuşup kavuşamayacağı merak konusu oldu.

Esra Erol 14 Ocak Programı Gündemleri Neler Olacak?

Esra Erol’da dün yaşananların ardından programın yeni gündemleri merak konusu oldu. Programda bugün Bahar ve İslam Mücahit yüzleşmesi devam edecek. 15 yaşındaki kızı kaçırılan babanın da yaşananlar anlatacağı 14 Ocak programında Şerife ve çocuğunun nerede olduğu ile ilgili ayrıntılar da paylaşılacak. Esra Erol merakla beklenen yeni gündemleri ile bugün saat 16.20’de ATV’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.