Söylemezsem Olmaz Tamamı Tek Parça 15 Ocak 2021 Cuma Beyaz Tv Canlı izle!

Bircan Bali, Seren Serengil ve Arto sunumu ile Beyaz TV ekranlarında izleyici ile buluşan Söylemezsem Olmaz, haftanın son iş gününde bomba gibi bir programa imza atmaya hazırlanıyor! Cesur ve isabetli yorumları ile magazin dünyasına dair her şeyi masaya yatıran sunucularımız, hafta içi her gün 13.15’te ekranlardaki yerini alıyor.

Söylemezsem Olmaz Tamamı Tek Parça 15 Ocak 2021 Cuma Beyaz Tv Canlı izle! >>>>> TIKLAYINIZ

Bircan Bali, Seren Serengil ve Arto sunumu ile Beyaz TV ekranlarında izleyici ile buluşan Söylemezsem Olmaz, haftanın son iş gününde bomba gibi bir programa imza atmaya hazırlanıyor! Cesur ve isabetli yorumları ile magazin dünyasına dair her şeyi masaya yatıran sunucularımız, hafta içi her gün 13.15’te ekranlardaki yerini alıyor. Beyaz TV ekranlarının sevilen magazin programı Söylemezsem Olmaz’ın 15 Ocak Cuma bölümünü haberimizden izleyebilirsiniz.

Söylemezsem Olmaz 14 Ocak Programda Ne Oldu, Dün Neler Konuşuldu?

Söylemezsem Olmaz dünkü bölümünde yine magazin gündeminin en gizli saklı sırlarını ortaya döktü. Banu Alkan hakkında çok konuşulan iddiaya göre Afrodit, bir mağazadaki kremlerin testerlarını toplaması ve bunu alışkanlık haline getirmesinin alay konusu olması konuşuldu. Seren Serengil ise Afrodit’in bunu mahkemeye vermesi gerektiğini ifade etti ve Alkan’a sahip çıktı. Azar Azar şarkısı ile ünlenen ve bir reklam filmi için yeniden dillere dolanan şarkısını söyleyen Faruk K, Nişantaşı’nda kedileri beslerken kameralara yansıdı.

Fenerbahçe’ye transfer iddiaları gündemden düşmeyen Mesut Özil’in Çamlıca’dan ev alması taraftarlarını heyecanlandırırken, evin dekorasyonunu eşi Amine Gülşe’nin üstlendiği öğrenildi. Emre Altuğ ve Burcu Çağrı arasındaki polemik ekranlara yatırılırken, taraflar hakkında değerlendirme yapıldı. Merve Boluğur müzik dünyasına adım atmak için kendi sözlerini taşıyan Yara şarkısının müjdesini verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.