Ramo Dizisi 28. Bölüm Full İzle! 15 Ocak 2021 Ramo Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Show TV ekranlarında her hafta heyecan dolu bölümleriyle ekranlara gelen Ramo dizisinin son bölümlerini izlemek isteyenler Google arama motorlarından "Ramo 15 Ocak izle, Ramo son bölüm izle” sorgusuna cevap arıyor. Ramo dizisini izlemek isteyenler haberimiz içerisinde "Ramo 15 Ocak izle, Ramo son bölüm izle” sorgusuna cevap bulabilir "Ramo 15 Ocak izle, Ramo son bölüm izle” sorgusu hakkında geniş bir bilgi alabilirsiniz.

Ramo Tamamı Tek Parça 15 Ocak 2021 TV8 Canlı İzle! TIKLAYINIZ

İkinci sezonu ile izleyici karşısına çıkan Ramo dizisi izleyenlerin takdirini toplamaya devam ediyor. Adana’da başlayan ve İstanbul’da devam eden bir intikam ve adalet arayışının hikâyesinin anlatıldığı Ramo dizisinde aksiyon ve heyecan dolu sahneler izleyenleri ekrana kilitliyor. Her bölümü ile büyük beğeni toplayan yapımın yeni bölümleri de merakla bekleniyor. Başrollerini Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç’in paylaştığı Ramo dizisinde İlker Aksum ve Olgun Şimşek gibi başarılı isimler de yer alıyor. Dizi her hafta cuma akşamları saat 20.00’da ekrana geliyor.

Ramo Dizisi 27. Bölümde Neler Yaşandı?

Show TV ekranlarının başarılı yapımı Ramo geçen hafta 27. bölümü ile ekrana geldi. Ramo’nun yine ölüm kalım savaşı içine girdiği ve ailesi için mücadele etmeye devam ettiği 27. bölümde heyecan dolu anlar yaşandı. Dizinin son bölümündeki aksiyon dolu sahneleri büyük beğeni topladı.

Ramo dizisinin ekrana gelen son bölümünde Ramo’nun Yavuz’u öldürmesi ile işler karışmaya başlar. Ramo Yavuz’u öldürerek kendi ölüm fermanını da hazırlamış olur. Hem Cihangir’in adamları hem de Mashar, Yavuz’u öldürmesinden dolayı Ramo’yu öldürmek ister. İki tarafta Ramo’yu ararken, ondan ise bir iz bulamazlar. Bu sırada aile ile bir arada olan Sibel ise korkudan ölmek üzeredir.

Ramo’nun tüm ailesi gibi o da bir şekilde kendisine ulaşmaya çalışıyordur. Ramo’ya bir şey olmasından korkan Sibel’in elinden ise ona kavuşmak için iyi dileklerde bulunmaktan başka bir şey gelmez. Aile tüm aramalarına rağmen Ramo’dan bir iz bulamaz. Bu sırada Ramo ise yeniden ailesine kavuşmak için ölüm kalım savaşı vermektedir. Ramo’nun mücadele ettiği o cehennemden çıkıp çıkamayacağı merak konusu oldu.

Ramo Dizisi 28. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ramo dizisinin ekrana gelen son bölümünün ardından merakla beklenen 28. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin ekrana gelen yeni bölüm fragmanındaki iddialı sahneler dikkat çekerken yeni bölüm de merak konusu oldu. Ramo dizisi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da Show TV ekranlarında sevenleri ile buluşacak.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.