Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 18 Ocak 2021 Canlı İzle! Bugünün Konukları Kim?

STAR TV’nin sevilen programı Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’ın yeni bölümleri hakkında bilgi almak isteyenler “Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 18 Ocak izle, Demet ve Alişan ile Sabah Sabah tek parça izle” sorgularına cevap arıyor. Haberimiz içerisinde “Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 18 Ocak izle” sorgusu hakkında detaylı bilgiye ulaşabilir “Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 18 Ocak izle, Demet ve Alişan ile Sabah Sabah tek parça izle” sorgusu hakkında tüm bilgilere erişebilirsiniz.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah Tamamı Tek Parça 18 Ocak 2021 STAR TV Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Star TV ekranlarında izleyici ile buluşan Türkiye’nin en çok seyredilen sabah programı Demet ve Alişan ile Sabah Sabah yeni bir haftaya merhaba demeye hazırlanıyor. Hafta içi her sabah saatler 09.45’i gösterdiğinde Star TV ekranlarında izleyici ile buluşan programda Demet Akalın ve Alişan’ın sunumuyla birbirinden renkli konuklar stüdyodaki yerlerini alıyor.

Birbirinden sevilen parçaları seslendiren sunucu ve konuklar izleyenlerin sabah enerjisini artırırken, sağlıktan mutfağa sundukları özel bilgiler ile ekran başındaki izleyicilerin merak ettikleri pek çok soruyu yanıtlıyor. Yeni haftanın ilk iş gününde yayına giren Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 18 Ocak programını haberimizden izleyebilirsiniz.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah Bugünkü Konukları Kimler?

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 18 Ocak bölümünde sunucularımız, yeni haftaya bomba gibi başlamaya hazırlanıyor. Birbirinden güzel şarkıları seslendirerek ekran başındakilerin enerjisini yükseltmek isteyen sunucularımızla birlikte Miraç Şef, özel yemek tarifleri ve pratik bilgiler ile mutfakla ilgili kolay ve lezzetli tarifler ile geliyor.

Bugün programa anne ve babasını Koronavirüsten kaybeden ve kendisi de yakalandığı salgında verdiği mücadele ile örnek olan İkbal Gürpınar katılıyor ve yaşadığı acı tecrübeleri izleyenlere aktarıyor. Prof. DR. Murat Aksoy programda stüdyo ve izleyenler ile hangi besinlerin ne şekilde tüketilmesi gerektiğini paylaşıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.