Söylemezsem Olmaz Tamamı Tek Parça 19 Ocak 2021 Salı Beyaz Tv Canlı izle!

Ekranların dolu dolu sohbet programı Söylemezsem Olmaz’ın yeni bölümlerini izlemek isteyen seyirciler "Söylemezsem Olmaz 19 Ocak izle, Söylemezsem Olmaz tek parça izle” sorgularını Google gibi arama motorlarından aratarak "Söylemezsem Olmaz 19 Ocak izle, Söylemezsem Olmaz tek parça izle" sorgusuna cevap arıyor. Haberimiz içerisinde "Söylemezsem Olmaz 19 Ocak izle, Söylemezsem Olmaz tek parça izle" sorgusuna cevap bulabilir ve kesintisiz izleyebilirsiniz.

Söylemezsem Olmaz Tamamı Tek Parça 19 Ocak 2021 Beyaz TV Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Beyaz TV ekranlarının sevilen magazin programı Söylemezsem Olmaz yeni haftanın ikinci gününde ekranları başındakilerle buluşmayı sürdürüyor. Hafta içi her gün 13.15’te ekranlarda yayınlanan program Bircan Bali, Seren Serengil ve Arto eşliğinde yeni güne bomba gibi konularla giriş yapıyor. Magazin gündeminin en özel konularının konuşulduğu programın 19 Ocak Salı günü bölümünü haberimizden izleyebilirsiniz.

Söylemezsem Olmaz Dünkü Bölümünde Ne Oldu, 18 Ocak’ta Neler Yaşandı?

Söylemezsem Olmaz programının dün yayınlanan bölümünde Hadise’nin paylaşımı ile güne başlanırken, Hadise’nin kullandığı filtre sonrası Khloe Kardashian’a benzetilmesi konuşuldu. Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra’nın boşanma iddiaları stüdyoda tartışılırken, çiftin yeni planını Bircan Bali açıkladı ve herkes şaşkına çevirdi.

Sıla ile Hazer Ameni’nin boşanması programda önemle tartışılırken, 15 dakikada gerçekleşen boşanma için Arto’nun yorumu herkesi şaşırttı. Itır Esen’in verdiği poz masaya yatırılırken, programda gerçekleşen sürpriz sunucuları mutlu etti. Söylemezsem Olmaz programına telefonla bağlanan Doğuş birden stüdyoya daldı ve stüdyoda renkli anlar yaşandı. Doğuş’un yeni nesil şarkıcılarla ilgili emek hırsızlığı iddiası gündeme taşırken, ekranlara ünlü popçunun açıklamaları getirildi. Kendisine telefon ile bağlanılan Doğuş stüdyoya dalarak herkesi şaşırttı. Doğuş paylaştığı iddiada Bilal Sonses ve Ece Umay’ın kendi müziğini “çorladığını” iddia ederek hem kullandığı tabir, hem de iddiası ile dikkat çekti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.