Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme Tamamı Tek Parça 19 Ocak 2021 Salı Show Tv Canlı izle!

Ekranların en çok sevilen Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programının yeni bölümlerini izlemek isteyenler “Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 19 Ocak izle, Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme tek parça izle” sorgularını Google gibi arama motorlarından aratarak “Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 18 Ocak izle” sorgusuna cevap bulabilir. Haberimiz içerisinde “Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 18 Ocak izle, Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme tek parça izle” sorgusu hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme Tamamı Tek Parça 19 Ocak 2021 SHOW TV Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Show TV ekranlarında izleyici ile buluşan Türkiye’nin en yeni reality programı Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme, yayınlanan her bölümü ile izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başarıyor. Soluksuz izlenen hikayeleri ve ortaya çıkan gerçekleri ile kısa sürede çok sevilen program, Didem Arslan Yılmaz sunumu ile hafta içi her gün 15.15’te Show TV ekranlarında yerini alıyor. Can alıcı dosyaları ile hayatlara dokunan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme 19 Ocak bölümünü haberimizden izleyebilirsiniz.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme Önceki Bölümde Ne Oldu, Stüdyoda 18 Ocak’ta Neler Yaşandı?

Korkusuz sunumu ile Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme, tüm hızı ile sahte gelin davasının üzerine gitmeyi sürdürüyor. Sahte gelin Melisay’ın annesi ve anneannesi ile birlikte konuk olan Melisay, şebekeyi çökertmek için önemli bilgiler paylaşırken, Türkiye’nin dört bir yanında görülen vakalar ise herkesi şaşkına çeviriyor.

Mağdurların resmen çığ gibi büyüdüğü sahte gelin vakasında canlı yayına yeni sahte gelin katılıyor. İddiaların orta yerinde olan Hülya Hanım telefonla programa bağlandı ve mağdurların evine misafirliğe gitmiş olabileceği şeklindeki ciddiyetsiz savunması ile herkesi güldürdü. Birlikte çalıştıkları Melisay ve Serkan bile savunma karşısında şaşkınlıklarını gülerek belli ederken, Didem Arslan Yılmaz sinirlerine hakim olamayarak sesini yükseltti. Söylenen yalan karşısında sinirlerine hakim olamayan Didem Arslan Yılmaz güldü ve “helal olsun” demekten kendisini alamadı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.