Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 179. Bölüm Full İzle! 19 Ocak 2021 Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Yeni Bölüm Tek Parça Youtube İzle

ATV ekranlarının en sevilen yapımlarından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 4. sezonu ile izleyenlerin karşısına çıkıyor. Her bölümü ile beğeni toplayan yapımda Oktay Kaynarca, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba ve Sanem Çelik gibi başarılı isimler yer alıyor. 19 Ocak 2021 Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bölümünde neler oldu?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 179. Bölüm 19 Ocak Canlı İzle! TIKLAYINIZ.

Çakırbeyli ailesinin düşmanları ile verdiği amansız mücadelenin anlatıldığı yapım her hafta salı günleri saat 20.00’da ATV ekranlarında yayınlanıyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisi 178. Bölümde Neler Yaşandı?

ATV ekranlarının fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz geçen hafta 178. bölümü ile ekrana geldi. İlgi ile takip edilen yapımın son bölümünde Çakırbeyli ailesi ile Korkmaz ailesi arasındaki savaş devam ederken, Façalı ailesinde de işler karışmaya başlar. Tipi’nin de hayatının tehlikede olduğu 178. bölüm büyük beğeni topladı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin geçen hafta ekrana gelen bölümünde ihaneti kaldıramayan Tipi, Rafet’i öldürür. Bu olay üzerine masadan Alparslan’ın infazı için oy çokluğunu toplamayı başaran Yaman Korkmaz aynı şeyi Tipi için de yapmak ister. Yaman Korkmaz diğer taraftan da Hızır Çakırbeyli’yi öldürmek için plan yapmaktadır. Bu sırada yakın dostu Tipi’nin hayatını kurtarmak için Hızır da plan yapar. Ancak bir an önce Gönül’e kavuşmak isteyen Tipi, bu planı reddeder. Bu sırada kardeşi Tipi’nin hayatını kurtarmak isteyen Emine Façalı ise Haşmet ve Behzat’ı sıkıştırır. Hızır Çakırbeyli bir yandan Tipi’nin hayatını kurtarmaya çalışırken diğer yandan da içlerindeki haini bulmak ister. Ceylan ve Hızır ortak bir plan yaparak haine adım adım yaklaşırlar. Hainin avukat Ebru çıkması ise büyük hayal kırıklığı yaratır. Ceylan Çakırbeyli silahını yakın dostu sandığı Ebru’ya mı yoksa kocasını elinden alan Bahar’a mı yönelteceğini bilemez.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisi 179. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin ekrana gelen heyecan dolu son bölümü yeni bölüm merakını arttırdı. 179. bölüm fragmanları yayınlanan dizisi merakla beklenen yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.