Benim Adım Melek Dizisi 49. Bölüm Full İzle! 20 Ocak 2021 Benim Adım Melek Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

İkinci sezonu ile TRT1 ekranlarında yayınlanan Benim Adım Melek dizisi her hafta seyirciyi ekrana çekiyor. Çocukları için her şeyi göze alan Melek’in mücadelesinin anlatıldığı yapımın başrollerinde Nehir Erdoğan ve Kutsi yer alıyor. İlgi ile takip edilen yapım çarşamba akşamları saat 20.00’da TRT1 ekranlarında yayınlanıyor.

Benim Adım Melek TRT1 20 Ocak Canlı İzle! TIKLAYINIZ.

TRT1 ekranlarının en sevilen yapımları arasında yer alan Benim Adım Melek geçen hafta 48. bölümü ile ekrana geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde Melek için hayatta kalma mücadelesi başlarken, Alpay ise onun hayatının karşılığında bir bedel istemektedir. Dizinin son bölümü büyük beğeni topladı.

Benim Adım Melek Dizisi 48. Bölümde Neler Yaşandı?

Benim Adım Melek dizisinin ekrana gelen son bölümünde Alpay, Funda’dan haber alamayınca Kenan’ın gitmesine engel olamadıklarını düşünmeye başlar ve gerilir. Ancak Funda’nın mektubu Kenan’ın eline ulaşır. Bu mektubun Kenan’ın kararını değiştirip değiştirmeyeceği ise merak konusu olur. Bir yandan Kenan’ın gidişini engellemeye çalışan Alpay diğer yandan ise donör evraklarını tamamlamak için uğraşmaktadır. Bu sırada Ömer Defne’nin odasına kapanır ve onun gizli defterini okur. Ömer, Defne ve Dilşad’ın Halfeti’ye gitmesi Ömer’de büyük bir değişim yaratır. Bu esnada spor kulübü de Kerem ile ilgili kararını verir. Alpay hastaneye yatmış gibi görünmek için birkaç gün ortadan kaybolmaya karar verir. Alpay Melek’e donör olmak için Halil’den bir bedel ister. Halil’in bu soruya cevabı merak edilirken, Melek ise hastaneye yatar. Tüm sevdikleri Melek’e destek olurken, Seyit Ali ve Cumali Melek’e moral olması için ona büyük bir sürpriz hazırlar.

Benim Adım Melek Dizisi 49. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Benim Adım Melek dizisinin ekrana gelen son bölümünün ardından Halil’in Alpay’ın istediği bedeli kabul edip etmeyeceği ve Alpay’ın oyununun ortaya çıkıp çıkmayacağı merak konusu oldu. Heyecanla beklenen yeni bölüm fragmanlarında Melek’in umut dolu şekilde ameliyata giriyor olması, izleyenleri daha da meraklandırdı. Dizinin yeni bölümü bu akşam saat 20.00’da TRT1 ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.