Söylemezsem Olmaz Tamamı Tek Parça 22 Ocak 2021 Cuma Beyaz Tv Canlı İzle!

Beyaz TV ekranlarının en sevilen sohbet programı Söylemezsem Olmaz’ın yeni bölümlerini izlemek isteyen seyirciler "Söylemezsem Olmaz 22 Ocak izle, Söylemezsem Olmaz tek parça izle” sorgularını Google gibi arama motorlarından aratarak "Söylemezsem Olmaz 22 Ocak izle, Söylemezsem Olmaz tek parça izle" sorgusuna cevap arıyor. Haberimiz içerisinde "Söylemezsem Olmaz 22 Ocak izle, Söylemezsem Olmaz tek parça izle" sorgusuna cevap bulabilir ve kesintisiz izleyebilirsiniz.

Söylemezsem Olmaz Tamamı Tek Parça 22 Ocak 2021 Beyaz TV Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Beyaz TV ekranlarının dikkat çeken magazin programı Söylemezsem Olmaz, haftanın son iş gününde bomba gibi konular ile geliyor. Bircan Bali, Seren Serengil ve Arto sunumu ile magazin gündeminin en merak edilen konuları masaya yatırılıyor. Türkiye’nin en sevilen magazin programında sunucular tarafsız ve cesur yorumları ile dikkat çekerken, kimsenin söyleyemediklerini bugün de konuşmaya devam ediyorlar. Söylemezsem Olmaz 22 Ocak Cuma bölümünü haberimizden izleyebilirsiniz.

Söylemezsem Olmaz 21 Ocak’ta Ne Oldu, Dün Neler Konuşuldu?

Söylemezsem Olmaz programının dün yayınlanan bölümünde düğün hazırlığı yapan Masumlar Apartmanı’nın Safiye’si Ezgi Mola’nın, tadilat masrafları ile ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklama konuşuldu. Ezgi Mola, sivri dilli yorumcu Arto’dan payını alırken, evlilik yolunda attığı adımlar ve Masumlar Apartmanı dizisi masaya yatırıdı.

Merve Boluğur ile Işın Karaca arasındaki gerilimin Merve Boluğur cephesinden alevlendirilmesi gündeme geldi. Işın Karaca’nın şarkıcılığa soyunan Boluğur için, “Bir sen eksiksin güzel kız” açıklaması ile başlayan gerginlikte, Boluğur sert sözler sarf etti. Boluğur, Işın Karaca’nın zayıflara düşman olduğunu söyleyerek tartışmayı alevlendirdi.

Sefirin Kızı dizisinden sağlık sorunları sebebiyle ayrılan başrol Neslihan Atagül ile başlayan yaprak dökümü konuşuldu. Uraz Kaygılaroğlu’nun Sefirin Kızı dizisinden ayrılacağı yönündeki iddiaları gündeme gelirken, dizide Gediz rolünü canlandıran Kaygılaroğlu’nun diziden ayrılacağı iddiaları doğrulandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.