Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 22 Ocak 2021 Pazartesi ATV Canlı İzle!

ATV ekranlarının en çok izlenen yapımlarından Esra Erol 12. sezonu ile izleyenlerle buluşmaya devam ediyor. İlk yayınlanan bölümünden bu yana ilgi çeken programda savrulan hayatlar ve akıl almaz olaylar izleyenlerle buluşuyor. Esra Erol hafta içi hergün saat 16.20’de ATV ekranlarında izleyenleri ile buluşuyor.

Esra Erol'da Bugün 22 Ocak ATV Canlı İzle! TIKLAYINIZ.

Türkiye’nin en güvenilir isimlerinden Esra Erol’un başarılı sunumu ile ekrana gelen reality programda aldatılan, dolandırılan, yakınları kaybolan binlerce mağdurun hayat hikayesi ekrana geliyor. Esra Erol ve ekibi mağdurlara destek olmak ve yaşanan olayların arka planını ortaya çıkarmak için çalışıyor. Esra Erol programı ile olduğu gibi sosyal sorumluluk projeleri ile de adından sık sık söz ettiriyor.

Esra Erol Programı 21 Ocakta Neler Oldu?

Gündüz kuşağının sevilen programı Esra Erol dün yine birçok farklı konu ve olay ile izleyenlerinin karşına çıktı. Sevilen programda ekrana gelen akıl almaz olaylar izleyenleri ekrana kilitledi. Esra Erol’ın 21 ocak gündemleri ekrana damgasını vurdu.

Esra Erol’un dün ekrana gelen bölümünde Bahar ve İslam Mücahit yüzleşmesi devam etti. Bahar’ın İslam Mücahit’e yaptığı teklif herkesi şaşırttı. İslam Mücahit’in teklife nasıl yanıt vereceği ise merak konusu oldu. Programa 31 yıldır görmediği babasını aramak için gelen Sevim hanım da büyük buluşma yaşadı. Esra Erol Sevim hanımın babası Şaban Bey’i buldu. Baba kız buluşmasında duygusal anlar yaşandı. Programa damgasını vuran diğer gündem ise evlilik vaadi ile dolandırılan Emine hanım oldu. Mustafa Kartal ile evlilik hayalleri kuran Emina hanım, Mustafa Kartal’ın evli olduğunu öğrendi. Mustafa Kartal Emine hanımı 150 bin lira dolandırdı. İkili programın dün ekrana gelen bölümünde karşı karşıya geldi.

Esra Erol 22 Ocak Gündemleri Belli Oldu Mu?

Esra Erol programının dün ekrana gelen bölümünün ardından bugün konuşulacak gündemler merak konusu oldu. Programda Mustafa Kartal ile Emine hanımın yüzleşmesinin devam edeceği bugünkü bölümde 4 yıldır kayıp olan Türkan da gündeme gelecek. Program yeni bölümü ile bugün 16.20’de ATV’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.