Müge Anlı Tamamı Tek Parça 25 Ocak 2021 Pazartesi ATV Canlı İzle!

Uzun yıllardır ATV ekranlarında yayın hayatına devam eden Müge Anlı İle Tatlı Sert programı çarpıcı gündemleri ekrana taşıyor. Ele alınan konu ve olaylarla Türkiye’nin gündemini belirleyen çarpıcı programda birçok inanılmaz gelişme yaşanıyor. Yayınlanan ilk bölümünden bu yana ilgi ile izlenen programda ortaya çıkacak gelişmeler merakla bekleniyor. Gündüz kuşağının en çok izlenen programı Müge Anlı İle Tatlı Sert hafta içi hergün saat 10.00’da canlı yayın ile ekrana geliyor.

Müge Anlı ile Tatlı Sert 25 Ocak 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Araştırmacı gazeteci Müge Anlı’nın sunumu ile ekrana gelen gündüz kuşağı programında şüpheli cinayet ve kayıp olayları, dolandırıcılıklar vb. birçok suç ve mağduru ekrana geliyor. Müge Anlı ve ekibi olayların arka yüzünü aydınlatmak ve gerçekleri ortaya çıkarmak için titizlikle çalışıyor. Müge Anlı programı ile olduğu gibi sosyal sorumluluk projeleri ile de gündeme geliyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 22 Ocakta Neler Oldu?

Müge Anlı İle Tatlı Sert programı 22 ocak günü geçen haftanın son bölümü ile ekrana geldi. İnanılmaz gelişmelerin yaşandığı 22 ocak programında Ali Toprak cinayeti çözüme kavuştu. Farklı gündemlerin ekrana geldiği son bölüm ile program yine yakından takip edildi.

Müge Anlı İle Tatlı Sert programının ekrana gelen son bölümünde otel odasında ölü bulunan Ferdane Kurt’un katil zanlısına ulaşıldığı haberi ekrana damgasını vurdu. 4 çocuk annesi Ferdane Kurt otel odasında ölü bulunmuş ardından katil zanlısı Cemil Yar’ı arama çalışmaları başlamamıştı. Zanlının kaçmak için hazırladığı labirentin bulunması ile Cemil Yar yakalandı. Konu ile ilgili sıcak gelişmeleri ile Müge Anlı aktardı. Programın diğer gündemi olan sera işçisi Ali Toprak’ın ölümü ile ilgili de inanılmaz bir gelişme yaşandı. Ali Toprak’ın 44 yaşındaki eşi Alime Toprak eşini öldürdüğünü itiraf etti. Alime Toprak eşinin kendisine ve çocuklarına sürekli işgence yaptığını çok uzun zaman dayandığını ve cinayeti çocuklarını korumak için işlediğini açıkladı.

Müge Anlı İle Tatlı Sert 25 Ocak Gündemleri Neler Olacak?

Müge Anlı İle Tatlı Sert programı çarpıcı gündemleri ile bugün yeniden ekrana gelecek. Yeni gündemleri merakla beklenen program bugün saat 10.00’da canlı yayın ile ekranlarda olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.