Survivor 2021 Tek Parça İzle! 25 Ocak 2021 Survivor'da kim elendi? Survivor 2021'ye kim veda etti?

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor yeni sezonu ile ekrana gelmeye devam ediyor. Türkiye’nin en çok izlenen programlarından Survivor her bölümü ile reyting rekorları kırıyor. Ünlüler ve gönüllüler takımlarının adada hayatta kalmak için kıyasıya mücadele ettiği program her hafta pazartesi, salı, perşembe, cumartesi ve pazar günleri saat 20.00’da ekrana geliyor.

Survivor  25 Ocak 2021 13. Bölüm TV8 Canlı İzle! TIKLAYINIZ.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın sunumu ile ekrana gelen Survivor Türkiye ilk sezonundan bu yana ilgi ile takip ediliyor. Ünlüler ve Gönüllüler takımlarının adada hayatta kalmak ve birinci olmak için kıyasıya rekabet ettiği programda dokunulmazlık, ödül ve sembol oyunları oynanıyor. Kıyasıya rekabetin ve eğlence dolu anların ekrana geldiği programda bu sezon birinci olacak isim şimdiden merak konusu oluyor. İlgi ile izlenen program sosyal medyada da en çok konuşulan gündemlerden biri oluyor.

25 Ocak 2021 Survivor'da kim elendi? Survivor 2021'ye kim veda etti?

Survivor Türkiye 24 Ocak Pazar Günü Neler Oldu, Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı? 

Survivor Türkiye geçen haftanın son yayını ile 24 ocak günü ekrana geldi. Dokunulmazlık oyunun oynandığı ve gönüllüler takımının tarihe geçtiği son bölümde eleme adayının kim olduğu da merak edildi.

Survivor Türkiye yarışmasının ekrana gelen son bölümünde takımlar dokunulmazlık oyunu için parkurda karşı karşıya geldi. Heyecan dolu anların yaşandığı mücadelenin ardından ardı ardına 9 sayı alan gönüllüler takımı dokunulmazlığın sahibi oldu. Programda heyecan dolu dokunulmazlık oyununun ardından kaybeden ünlüler takımından eleme adayı seçildi. Haftanın ikinci eleme adayı ise İlayda oldu. Programda haftanın ikinci eleme adayının açıklanmasının ardından Acun Ilıcalı ünlüler takımını üzen bir haber verdi. Ünlüler takımında yarışan Meryem’in sakatlığı nedeni ile yarışmaya devam edemeyeceği açıklandı.

Survivor Türkiye 25 Ocak Eleme Adayı Kim Oldu, Tanıtım Filmi Yayınlandı Mı?

Survivor Türkiye’nin heyecan dolu son bölümünün ardından yeni bölüm bugün ekrana gelecek. Dokunulmazlık ve ödül oyunlarının oynanacağı 25 ocak bölümünün tanıtım filmi de yayınlandı. Program yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da TV8 ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.