Çukur 4. Sezon 21. Bölüm Full İzle Show TV! 25 Ocak 2021 Çukur 4. Sezon 20. Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Dördüncü sezonu ile izleyenlerin karşısına çıkan Çukur dizisi her hafta heyecan dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Yayınlanan ilk bölümünden bu yana ilgi ile takip edilen yapımda yaşanacaklar ilgi ile izleniyor. Her bölümü ile sosyal medyada en çok konuşulan yapımlar arasında yer alan Çukur dizisi pazartesi akşamları saat 20.00’da ekrana geliyor.

Çukur 4. Sezon 21. Bölüm Show TV İzle! TIKLAYINIZ.

Ekranların reyting rekortmeni fenomen dizisi Çukur, İstanbul’da uyuşturucu girmesi yasak olan bir mahalle olan Çukur’u korumaya çalışan Koçovalı ailesinin hikayesini anlatıyor. Çukur mahallesini korumak için Koçovalı ailesinin ve Çukurluların birlik içinde verdiği mücadelenin anlatıldığı yapımın başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Koçak Köstengil, Necip Memili ve Rıza Kocaoğlu gibi başarılı isimler yer alıyor.

Çukur Dizisi 4. Sezon 20. Bölümde Neler Yaşandı?

Show TV ekranlarının fenomen yapımı Çukur geçen hafta 112. bölümü ile ekrana geldi. 4. sezonu ile yine izleyenlerden büyük beğeni toplayan dizisinin geçen hafta ekrana gelen bölümünde Koçovalı ailesi ile Erdenetler arasındaki savaş tüm hızı ile devam etti. Yamaç ve ailesinin zor duruma düştüğü son bölümde heyecan dolu anlar yaşandı.

Çukur dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Yamaç birkez daha sevdiklerini kaybetme korkusu ile karşı karşıya gelir. Cengiz Erdenet’in ölümü savaşı daha zorlu bir hale getirirken, Yamaç ve ailesinin durmaya hiç niyeti yoktur. Çağatay ve Kulkan’ı yok etmek için yeni planlar yapmaya devam ederler. Bu sırada Çağatay’dan gelen beklenmedik hamle ise işleri karıştırmaya başlar. Çağatay’ın yeni hamlesi Yamaç’ın elini kolunu bağlarken, Vartolu ise Afganistan’da sürpriz bir görüşme yapar. Bu görüşmenin Koçovalı ailesini nasıl etkileyeceği merak konusu olurken, Erdenetlerden gelen yeni hamle ile Koçovalıu ailesinden yeni biri daha ölüm ile yüz yüze gelir.

Çukur Dizisi 4. Sezon 21. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Çukur dizisinin ekrana gelen son bölümü ile heyecan zirveye çıktı. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında aksiyon dolu sahnelerin dikkat çektiği dizinin 113. bölümü bu akşam saat 20.00’da Show TV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.