Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 28 Ocak 2021 Canlı İzle! Bugünün Konukları Kim?

Ekranların en neşeli programına ulaşmak için binlerce kullanıcısı Demet ve Alişan ile Sabah Sabah son bölüm izle, Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 28 Ocak izle sorgularını aratarak erişim sağlamak istiyor. Demet ve Alişan ile Sabah Sabah son bölüm izle, Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 28 Ocak izle sorgularının cevabını sitemiz üzerinden kolayca bulabilirsiniz. Demet ve Alişan ile Sabah Sabah son bölüm izle, Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 28 Ocak izle sorguları en çok aratılan veriler arasındadır

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah Tamamı Tek Parça 28 Ocak 2021 STAR TV Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Star TV ekranlarında hafta içi her gün saatler 09.45’i gösterdiğinde izleyici ile buluşan Demet ve Alişan ile Sabah Sabah, birbirinden değerli stüdyo konukları ile yeni güne başlamaya hazırlanıyor. Sevilen sanatçılar Demet Akalın ve Alişan’ın sunumu ile sabah enerjisi artıran sevilen sabah programı, izleyenleri müziğe doyurmanın yanında gündeme ve hayata dair önemli konulara değinmeyi ihmal etmiyor. Yine ekranları başındakilere kıpır kıpır enerjik bir program hazırlayan sevilen sunucular, magazinden hayata kadar çeşitli konularda bilgilendirici içerikler sunmaya geliyor. Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 28 Ocak Perşembe bölümü haberimizden izleyebilirsiniz.

28 Ocak Perşembe Demet ve Alişan ile Sabah Sabah Bugünün Konukları Kim?

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah bugünkü bölümünde izleyiciler, yine Miraç Şef’ten enfes bir tarif öğrenecek. Basit ve lezzetli menüler ile büyük beğeni toplayan Miraç Şef, mutfakta kolaylıklar sağlayacak pratik bilgileri sunmaya geliyor. Koronavirüs bağışıklığının kanseri iyileştirdiği yönündeki iddiaları değerlendiren Dr. Yavuz Dizdar, bağışıklık süreci hakkında bilinmeyenleri ve merak edilenleri anlatıyor. Film gibi hayatı ve başarıları ile tüm Türkiye’nin sevgilisi haline gelen Tuğçe Güder, kendisini mezarlığa bırakan gerçek ailesini araması ile gündemde. Sevilen mankenin macerası ve Uzman Psikolog Esra Ezmeci yorumlaması bugün Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programında izleyenler ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.