Sol Yanım Dizisi 9. Bölüm Full İzle! 28 Ocak 2021 Sol Yanım Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Star TV ekranlarının başarılı yapımlarından Sol Yanım her hafta heyecan dolu bölümleri ile ekrana geliyor. Yayınlanan ilk bölümü ile izleyenlerin takdirini toplayan yapımda yaşanacaklar merakla bekleniyor. Sırlarla ve hesaplaşmalarla dolu bir ailenin hikayesinin anlatıldığı yapım her hafta perşembe akşamları saat 20.00’da ekrana geliyor.

Sol Yanım 10. Bölüm 28 Ocak 2021  Star TV  İzle! TIKLAYINIZ.

BKM’nin yapımcılığını üstlendiği Sol Yanım dizisinin başrollerinde Özge Yağız ve Tolga Mendi rol alıyor. Cansel Elçin ve Defne Samyeli gibi deneyimli oyuncuların da kadrosunda yer aldığı yapımda yalanlarla çevrili bir hayatı olan Selim ve Serra arasındaki zorlu aşk anlatılıyor. ilk bölümünden bu yana büyük beğeni toplayan gençlik dizisi heyecan dolu senaryosu ile izleyenleri ekrana kilitliyor.

Sol Yanım Dizisi 8. Bölümde Neler Oldu?

Star TV ekranlarının başarılı yapımlarından Sol Yanım geçen hafta 9. bölümü ile ekrana geldi. Serra’nın hırsızlık suçlamaları ile yaralandığı son bölümde gerçeklerin ortaya çıkması ile Selim yaptıklarından çok pişman olur. Selim ve Serra ilişkisinin büyük yara aldığı son bölüm ilgi ile izlendi.

Sol Yanım dizisinin geçen hafta ekrana gelen bölümünde Serra Kutlusoy malikanesinde geçirdiği zor gecenin ardından Selim’in çalınan saat ile ilgili imalı sorular sormasına çok kırılır. Yaşananlardan sonra Nazlım ile konuşan ve gerçekleri öğrenen Selim, Biricik’ten hesap sorar ve Asena’ya her şeyi itiraf ettirir. Nilgün ise kızına yapılan muameleden çok rahatsız olur ve İhsan’a hesap sormak için şirketin yolunu tutar. Burak ise babasının maddi imkanlarını kısmasını herkesten saklamaya çalışır. Burak bu entrikalardan sıkıldığını Biricik’e söyler. Ancak Biricik’in yenilgiyi kabul etmeye niyeti yoktur. Selim Serra’ya haksızlık ettiğini anlayınca kendisini affettirmek ister. Ancak ne kadar çabalarsa çabalasın Serra kendisine yapılan haksızlığı kabullenemez.

Sol Yanım Dizisi 9. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Sol Yanım dizisinin geçen hafta ekrana gelen bölümünün ardından dizide yaşanacaklar merak konusu oldu. Serra ve Selim ilişkisinin nasıl devam edeceğinin ortaya çıkacağı 10. bölüm bu akşam saat 20.00’da Star TV’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.