Söylemezsem Olmaz Tamam Tek Parça 29 Ocak 2021 Cuma Beyaz Tv Canlı İzle!

Ekranlarının en çok konuşulan sohbet programı Söylemezsem Olmaz’ın yeni bölümleri hakkında bilgi almak isteyen seyirciler "Söylemezsem Olmaz 29 Ocak izle, Söylemezsem Olmaz tek parça izle” sorgularını Google gibi arama motorlarından aratarak "Söylemezsem Olmaz 29 Ocak izle, Söylemezsem Olmaz tek parça izle" sorgusuna cevap arıyor. Haberimiz içerisinde "Söylemezsem Olmaz 29 Ocak izle, Söylemezsem Olmaz tek parça izle" sorgusuna cevap bulabilir ve kesintisiz izleyebilirsiniz.

Söylemezsem Olmaz Tamamı Tek Parça 29 Ocak 2021 Beyaz TV Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Hafta içi her gün saat 13.15’te izleyici ile buluşan Söylemezsem Olmaz, magazin gündemini ekranlara taşımaya devam ediyor. Bircan Bali, Seren Serengil ve Arto sunumu ile izleyici ile buluşan sevilen magazin programı, hafta sonuna girilen bugün yine magazin dünyasının en çok merak edilen konularını izleyiciler için değerlendiriyor. Yoğun gündemi, sunucularının tarafsız ve cesur sunumu ile Söylemezsem Olmaz 29 Ocak Cuma bölümünü haberimizden izleyebilirsiniz.

Söylemezsem Olmaz Dünkü Bölümde Neler Konuşuldu?

Söylemezsem Olmaz 28 Ocak’ta yayınlanan dünkü bölümünde, Seren Serengil yaptığı benzetme ile programa damgasını vurdu. Dizi severlerin hatırlayacağı gibi Sadakatsiz dizisinin başrol oyuncusu Eren Vurdem, diziye ve canlandırdığı Mert karakterine veda etti. Seren Serengil’in de dizinin her bölümünü kaçırmadan izlediği biliniyor. Eren Vurdem için Serengil, “ Yeni dönemin Nuri Alço’su” benzetmesi ile herkesi şaşkına çevirdi.

Şarkıcı Özcan Deniz ve eski eşi Feyza Aktan arasında devam eden gerginliğin yankıları gündeme vurmayı sürdürüyor. Son olarak Özcan Deniz’in eski eşinin oturduğu villa için açtığı haksız işgal davası programda konuşuldu. Yoğun magazin gündeminin izleyiciler için masaya yatırıldığı programda, canlı yayın konuğu ağırlanmayı da sürdürüyor. Programın dünkü bölümünde stüdyoya katılan sosyal medya fenomeni Bahar Candan damga vurdu. Yaptıkları ve söyledikleri ile stüdyoyu kahkahaya boğan Candan, ilginç tespitleri ile dikkat çekti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.