Müge Anlı Tamamı Tek Parça 29 Ocak 2021 Pazartesi ATV Canlı İzle!

Uzun yıllardır ATV ekranlarında yayın hayatına devam eden Müge Anlı İle Tatlı Sert programı çarpıcı gündemleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Çarpıcı olay ve konuları ekrana taşıyan program her bölümü ile Türkiye’nin gündemini belirliyor. Birçok farklı konunun ele alındığı gündüz kuşağı programında duygu dolu anlar ekrana geliyor. Müge Anlı İle Tatlı Sert programı hafta içi hergün saat 10.00’da ATV ekranlarında canlı yayın ile izleyenleri ile buluşmaya devam ediyor.

Müge Anlı ile Tatlı Sert 29 Ocak 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Araştırmacı gazeteci Müge Anlı’nın sunumu ile ekrana gelen programda kayıplar bulunuyor, şüpheli cinayetler ortaya çıkarılıyor. Yıllardır sır olmuş cinayetlerin arka planının ortaya çıkarıldığı yayında dolandırılanlar, kandırılanlar ve birçok mağdur kişinin yaşadıkları ekrana geliyor. Olayların arka planını ortaya koymak, şüpheli kayıp ve cinayet olaylarını çözmek için Müge Anlı ve ekibi bu sezonda titizlikle çalışmaya devam ediyor. Müge Anlı programı ile olduğu gibi sosyal sorumluluk projeleri ile de sık sık adından söz ettiriyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 28 Ocakta Neler Yaşandı?

Müge Anlı İle Tatlı Sert programı hafta içi hergün olduğu gibi dün yine akıl almaz olayları ekrana taşıdı. Kayıp olaylarının ekrana geldiği programda canlı yayında yapılan operasyonun ayrıntıları izleyenler ile paylaşıldı. Kayıp Arzu Aygün ile ilgili çarpıcı gelişmelerin de ekrana geldiği 28 ocak programı ilgi ile izlendi.

Müge Anlı İle Tatlı Sert programının dün ekrana gelen bölümünde kayıp Hasan Kiraz operasyonu canlı yayın ile ekrana taşındı. Sakarya’da gerçekleşen operasyonun ayrıntıları izleyenlere aktarıldı. Programın çarpıcı gündemlerinden biri olan kayıp Arzu Aygün ile ilgili inanılmaz gelişme ortaya çıktı. Uzun zamandır kayıp olarak aranan Arzu Günay’ın öldürüldüğü ortaya çıktı. Müge Anlı ve ekibi Arzu Günay cinayeti ile ilgili ayrıntıları ekrana taşıdı.

Müge Anlı İle Tatlı Sert programı 29 Ocak Gündemleri Neler Olacak?

Müge Anlı İle Tatlı Sert programı bu haftanın son yayını ile bugün ekrana gelecek. İlgi ile takip edilen programda bugün Arzu Günay cinayetinin ayrıntıları ekrana gelecek. Müge Anlı İle Tatlı Sert programı bugün saat 10.00’da ATV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.