Ramo Dizisi 30. Bölüm Full İzle! 29 Ocak 2021 Ramo Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Show TV ekranlarının fenomen dizisi Ramo her hafta heyecan dolu bölümleri ile ekrana geliyor. Sosyal medyada en çok konuşulan yapımlar arasında yer alan Ramo, yayınlanan her bölümü ile izleyenleri ekrana çekiyor. Cuma akşamlarının sevilen dizisi aksiyon dolu sahneleri ile her bölümde heyecanı zirveye taşıyor. Dizi her hafta saat 20.00’da Show TV ekranlarında seyircisi ile buluşuyor.

Ramo 30. Bölüm 29 Ocak 2021 Show TV İzle! TIKLAYINIZ.

Başrollerinde Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç’in yer aldığı Ramo dizisinin kadrosunda İlker Aksum ve Olgun Şimşek gibi başarılı isimler de yer alıyor. Adanalı bir genç olan Ramo’nın intikam için girdiği yol ve suç dünyasındaki yükselişinin konu alındığı yapım heyecan dolu bölümleri ile izleyenlere keyifli saatler yaşatıyor.

Ramo Dizisi 29. Bölümde Neler Yaşandı?

Yeni sezonda da yayın hayatına başarılı şekilde devam eden Ramo dizisi geçen hafta 29. bölümü ile ekrana geldi. Sevilen dizi son bölümünde yaşanan beklenmedik gelişmeler ile izleyenlerden yine büyük beğeni topladı.

Ramo dizisinin geçen hafta ekrana gelen 29. bölümünde Cihangir’in ölümü İstanbul’daki tüm dengeleri alt üst eder.  Mazhar Ramo’ya yardım etmenin hesabını verirken, Vadim ise Ramo’yu ortadan kaldıracak yeni bir plan yapmaya başlar. Bu sırada babasının intikamını almak isteyen Nehir de Ramo’nun canını yakmak için Sibel’e zarar vermek ister. Baran’ın da yardımı ile Sibel’i ortadan kaldırmak için gerekli bir belgeye ulaşan Nehir, planını devreye sokar. Bu sırada artık mutlu olmayı hak ettiklerini düşünen Ramo ve Sibel ise düğünlerini Adana’da yapmaya karar verir. Düğün için aile İstanbul’dan ayrılmadan önce Ramo’nun yapması gereken son bir iş vardır. Bunun için evden çıkan Ramo’yu ise büyük bir sürpriz beklemektedir.

Ramo Dizisi 30. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ramo dizisinin geçen hafta ekrana gelen heyecan dolu bölümünün ardından Ramo’nun Serdengeçitlerle iletişime geçmeye çalışırken karşılaştığı sürprizden nasıl kurtulacağı merak konusu oldu. Yeni bölüm fragmanları ile dikkatleri üzerine çeken dizi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da Show TV’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.