Arıza Dizisi 20. Bölüm Full İzle! 31 Ocak 2021 Arıza Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Show TV ekranlarının sevilen dizilerinden Arıza heyecan dolu bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Yayınlanan ilk bölümü ile büyük yankı uyandıran yapımın yeni bölümlerinde yaşanacaklar meraka bekleniyor. Çarpıcı senaryosu ile izleyenleri ekrana kilitleyen Arıza dizisi her hafta pazar akşamları saat 20.00’da ekrana geliyor.

Arıza 20. Bölüm 30 Ocak 2021 Show TV İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonun iddialı yapımları arasında gösterilen Arıza dizisinin başrollerinde Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan yer alıyor. Yapımda ikiliye Olgun Toker ve Ahmet Mümtaz Taylan gibi başarılı isimler de eşlik ediyor. İlgi ile izlenen yapımda ailesine bakmak için çabalayan taksici Ali Rıza’nın Halide’yle tanışması ile bir anda değişen hayatı ve suç dünyası ile verdiği zorlu mücadele anlatılıyor. İlgi ile izlenen yapım heyecan dolu bölümleri ve aksiyon dolu sahneleri ile dikkat çekmeye devam ediyor.

Arıza Dizisi 19. Bölümde Neler Yaşandı?

Show TV ekranlarının en çok izlenen yapımlarından biri olan Arıza dizisi geçen hafta 19. bölümü ile ekrana geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde Haşmet geçmişinin hesabını sormaya başlarken Ali Rıza ise sevdiklerini korumak için tehlikeli bir planının ortasına atılır. Arıza dizisi yayınlanan son bölümü ile yine büyük ilgi topladı.

Arıza dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Haşmet sonunda Fuat’ı karşısına alır ve geçmişin hesabını sormaya başlar. Haşmet ne kadar üstün giderse gitsin Fuat konuşmamakta kararlıdır. Bu sırada babasına ulaşmak için ver gücü ile çabalayan Burak ise karşısındaki ailenin başını bulur. Murat kardeşi ile karşı karşıya kalmayı bile göze alarak verdiği sözü tutar. Bu sırada Muzaffer ise Ali Rıza’dan bir görevi yerine getirmesini ister. Ali Rıza bu işten hoşlanmasa da Muzaffer onu tehdit ettiği için kabul etmek zorunda kalır. Muzaffer’in Halide’ye ve Haşmet’e zarar vermesini istemeyen Ali Rıza yeni bir plan yapar.

Arıza Dizisi 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Arıza dizisinin ekrana gelen son bölümünün ardından merakla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizi yeni bölümü ile yarın akşam saat 20.00’da ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.