Menajerimi Ara 23. Bölüm Full İzle Star TV! 31 Ocak 2021 Menajerimi Ara Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Star TV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Menajerimi Ara yeni bölümleri ile her hafta ekrana gelmeye devam ediyor. İlk bölümünden bu yana ilgi ile izlenen yapımda yaşanacaklar merakla bekleniyor. Her hafta yayınlanan yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitleyen yapım kimi zaman duygusal kimi zamansa eğlenceli anlatımı ile sosyal medyada en çok konuşulan yapımlar arasında yer alıyor. Menajerimi Ara dizisi pazar akşamları saat 20.00’da Star TV ekranlarında yayınlanıyor.

Menajerimi Ara 23. Bölüm 30 Ocak 2021 Star TV İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonun en iddialı yapımları arasında gösterilen Menajerimi Ara dizisinin kadrosunda Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ayşenil Şamlıoğlu, Deniz Can Aktaş ve Ahsen Eroğlu gibi başarılı isimler yer alıyor. Güçlü oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çeken Menajerimi Ara dizisinde bir menajerlik ajansında yaşanan eğlenceli ve beklenmedik olayların hikayesi anlatılıyor. Call My Agent dizisinden uyarlanan yapım her hafta merakla izleniyor.

Menajerimi Ara Dizisi 22. Bölümde Neler Yaşandı?

Star TV ekranlarının en çok izlenen yapımlarından Menajerimi Ara geçen hafta 22. bölümü ile ekrana geldi. Dizinin yayınlanan son bölümde Kıraç ve Serkan düşmanlığı devam ederken, Barış’ın peşindeki kişi her geçen gün tehlikeli bir hal almaya başlar. Dizinin son bölümü yine büyük beğeni topladı.

Menajerimi Ara dizisinin geçen hafta ekrana gelen bölümünde Barış ve Dicle izlendiklerini fark ederek panik olur. Bu olayın ardından Barış yaşadıklarının tesadüf olmadığını düşünmeye başlar. Kıraç Serkan hakkında yaptığı araştırmayı sürdürürken, Feris ise oyuncusunun hasta olması ile beklenmedik bir kaosa sürüklenir. Beklenmedik bir isim ise ona yardım eder. Serkan’ın Peride ile ilgili düşüncelerini açıklaması ajansta ortalığı karıştırırken, Kıraç bu konuda Çınar ve Feris’in ortak adım atmasını sağlamaya çalışır. Serkan’ın Beren konusunda verdiği başka bir karar ise Feris ile Serkan’ı karşı karşıya getirir. Dicle’yi ise bekleyen yeni sürprizler vardır.

Menajerimi Ara Dizisi 23. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Menajerimi Ara dizisinin merakla beklenen 23. bölüm fragmanı yayınlandı. Yapım yeni bölümü ile yarın akşam saat 20.00’da Star TV’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.