Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme Tamamı Tek Parça 1 Şubat 2021 Pazartesi Show TV Canlı İzle!

Show TV ekranlarının sevilen programı Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme çarpıcı olaylarla ekrana gelmeye devam ediyor. Gerçeklerin peşinden koşan ünlü gazetecinin birçok farklı olayı ekrana getirdiği programda yaşanan olayların arka planı ortaya çıkarılıyor. Şaşırtıcı gündemleri ile izleyenleri ekrana kilitleyen programda yaşanacak gelişmeler merakla bekleniyor. Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme yeni bölümleri ile hafta içi her gün saat 15.15’te canlı yayın ile ekrana geliyor.

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme Show Tv İzle TIKLAYINIZ

Başarılı gazeteci Didem Arslan Yılmaz’ın sunumu ile ekrana gelen gündüz kuşağı programında çarpıcı olaylar ekrana geliyor. Dolandırıcılık, kayıp ve hırsızlık gibi birçok farklı suçun mağdurlarının hikâyelerinin ekrana geldiği programda Didem Arslan Yılmaz ve ekibi olayların ardından yatan gerçekleri ortaya çıkarmak için çalışıyor. Kötülüğe savaş açan çarpıcı programda akıl almaz olaylar izleyenlerle buluşuyor. Gazeteciliğin getirdiği deneyim ile olayları farklı açılardan yorumlayabilen Didem Arslan Yılmaz, çözdüğü olaylar ile izleyenlerden beğeni topluyor.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme 29 Ocak Bölümünde Neler Yaşandı?

Show TV ekranlarının başarılı yapımlarından Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme geçen haftanın son yayını ile 29 Ocak günü ekrana geldi. Sahte gelin olayında yepyeni çarpıcı gelişmelerin yaşandığı program yine ilgi ile izlendi. Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programının son bölümünde ekrana gelen gelişmeler izleyenleri şaşırttı.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programının ekrana gelen son bölümünde sahte gelin olayı gündemde yer almaya devam etti. Sahte gelin Melisay ile eski sevgilisi Emrah arasında yüzleşme yaşandı. Melisay tarafından dolandırılan yeni isimlerin ortaya çıktığı programda başka sahte gelinlerin de olduğu anlaşıldı. Sahte gelin vakasında dolandırılan toplam para miktarı ise 4 milyon lirayı aştı. Didem Arslan Yılmaz ve ekibi konu ile ilgili ayrıntıları araştırmaya devam ediyor.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme 1 Şubat Gündemleri Neler Olacak?

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programı yeni haftanın ilk yayını ile bugün ekrana gelecek. Programda uzun zamandır gündem olan sahte gelinlerle ilgili yeni gelişmelerin izleyenlere aktarılacağı 1 şubat bölümü bugün saat 15.15’te canlı yayın ile Show TV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.