Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 2 Şubat 2021 Pazartesi ATV Canlı İzle!

Gündüz kuşağının en çok izlenen programlarından Esra Erol uzun yıllardır olduğu gibi bu sezonda başarılı şekilde yayın hayatına devam ediyor. İlgi ile izlenen programda birçok çarpıcı gelişme ekrana geliyor. Akıl almaz olayların izleyenlerle buluştuğu programda birçok mağdur hikâyesini anlatıyor. Esra Erol hafta içi her gün saat 16.20’de yeni bölümleri ile izleyenleri ile buluşmaya devam ediyor.

Esra Erol'da Atv Canlı İzle TIKLAYINIZ

Türkiye’nin en güvenilir isimlerinden Esra Erol’un sunumu ile ekrana gelen programda dolandırıcılık ve kayı olayları, ailesini arayanlar ve birçok mağdur kişi ekrana geliyor. Savrulan hayatların, dağılan ailelerin ekrana geldiği programda Esra Erol ve ekibi mağdurlara yardım etmek, yaşanan olaylara çözüm bulmak için titizlikle çalışıyor. İlgi ile izlenen programda yaşanacak gelişmeler merakla bekleniyor. Esra Erol programı ile olduğu gibi yardım kampanyaları ile de adından sık sık söz ettiriyor.

Esra Erol 29 Ocak Bölümünde Neler Yaşandı?

ATV ekranlarının en çok izlenen yapımlarından biri olan Esra Erol geçen haftanın son yayını ile 29 Ocak günü ekrana geldi. Programın ekrana gelen son bölümünde yine birçok farklı olay ekrana taşındı. Çarpıcı olayların ekrana geldiği programın son bölümü yine ilgi ile izlendi.

Esra Erol’un yayınlanan son bölümünde Nilüfer, Salih ve Mevla çıkması izleyenleri şoka soktu. Nilüfer, sevgilisi Salih ve Salih’in eşi Mevla aynı evde yaşıyor. Nilüfer’in annesinin isyan ettiği inanılmaz olayda çarpıcı gelişmeler ekrana geldi. Mevla’nın Salih’ten boşanmayı reddetmesi şaşkınlık yarattı. Nilüfer’in annesinin evine dönüp dönmeyeceği merak konusu oldu. Programa eşi Minel’in çocuklarını da alıp Erhan’a kaçması sebebi ile katılan Yaşar Bey, eşi Minel ile yüzleşme yaşadı. İkilinin karşılaşmasında gergin anlar yaşandı. Yıllardır görmediği annesine kavuşan Kadriye’nin abisini de Esra Erol buldu. Kadriye ve abisi Mustafa yıllar sonra büyük buluşma yaşadı.

Esra Erol 1 Şubat Gündemleri Neler?

Esra Erol yeni haftanın ilk yayını ile bugün ekrana gelecek. İlgi ile izlenen programda bugün Nilüfer son kararını verecek. Yaşar ve Minel yüzleşmesinin de devam edeceği 1 Şubat bölümü bugün saat 16.20’de ATV’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.