Yasak Elma Dizisi 96. Bölüm Full İzle FOX TV! 1 Şubat 2021 Yasak Elma 94. Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

FOX TV ekranlarının ilgi ile izlenen dizisi Yasak Elma her hafta heyecan dolu bölümleri ile ekrana geliyor. Üçüncü sezonu ile izleyicisi ile buluşan yapım yayınlandığı ilk günden bu yana ilgi ile izleniyor. Birçok senaryo ve oyuncu değişikliği yaşayan Yasak Elma dizisi her hafta ekrana gelen bölümleri ile sosyal medyada en çok konuşulan yapımlar arasında yer alıyor. Yasak Elma dizisi pazartesi akşamları saat 20.00’da izleyenleri ile buluşuyor.

Yasak Elma FOX Tv Canlı İzle TIKLAYINIZ

Yeni sezonda da yayın hayatına başarılı şekilde devam eden Yasak Elma dizisinin başrollerinde Şevval Sam, Ede Ece ve Nesrin Cavadzade yer alıyor. Nil Peri Şahinkaya, Erdal Özyağcılar ve Berk Oktay gibi başarılı isimlerin de kadrosunda yer aldığı yapımda sosyete dünyasının içindeki 3 kadının aşk ve para için verdikleri amansız mücadele anlatılıyor. Yapımın yeni bölümleri her hafta merakla bekleniyor.

Yasak Elma Dizisi 95. Bölümde Neler Yaşandı?

FOX TV ekranlarının başarılı yapımlarından Yasak Elma geçen hafta 95. bölümü ile ekrana geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde Yıldız’ın hayatındaki gerginlik yeni sorunlar doğururken, Şahika ve Ender ortaklığı ise devam eder. Üç kadının da hayatını etkileyecek inanılmaz bir olay yaşanır. Dizinin son bölümü yine büyük beğeni topladı.

Yasak Elma dizisinin ekrana gelen son bölümünde Yıldız ve Çağatay arasında gerilim artmaya başlar. İkilinin her geçen gün yeni sorunlar yaşamaya başladığını fark eden Cansu ise bu durumu kendi lehine kullanmaya karar verir. Bu sırada Şahika ve Ender, Hasan Ali’yi yıkmak için yeni planlar yapmaya başlarlar. Üç kadın arasındaki gerilim de devam eder. Ancak Yıldız, Şahika ve Ender’in hapishane arkadaşları Nurgül’ün çıkıp gelmesi ortalığı karıştırır.

Yasak Elma Dizisi 96. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Yasak Elma dizisinin geçen hafta ekrana gelen bölümünde sonra yaşanacak yeni gelişmeler merakla bekleniyor. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında ise heyecanlı sahneler dikkat çekti. Dizi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da FOX TV’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.