Müge Anlı Tamamı Tek Parça 2 Şubat 2021 Pazartesi ATV Canlı İzle!

Müge Anlı İle Tatlı Sert hafta içi hergün saat 10.00’da ekrana geliyor.

Müge Anlı ile Tatlı Sert Atv İzla TIKLAYINIZ

Gündüz kuşağının en çok izlenen programı Müge Anlı İle Tatlı Sert uzun yılladır ATV ekranlarında yayın hayatına devam ediyor. Yayınlanan her bölümü ilgi ile izlenen program ele aldığı çarpıcı olaylarla Türkiye’nin gündemini belirliyor. Yayınlana ilk sezonundan bu yana büyük beğeni toplayan Müge Anlı İle Tatlı Sert hafta içi hergün saat 10.00’da ekrana geliyor.

Araştırmacı gazeteci Müge Anlı’nın sunumu ile ekrana gelen programda her bölüm birçok inanılmaz olay ekrana taşınıyor. Dolandırıcılık ve kayıp olaylarının ele alındığı programda konuşulan şüpheli cinayetler ekrana damgasını vuruyor. Müge Anlı ve ekibi yaşanan olayların arka planını ortaya çıkarmak ve suçluları bulmak için her sezon olduğu gibi titizlikle çalışmaya devam ediyor. İlgi ile takip edilen programda yaşanacaklar, gelişmeler merakla bekleniyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 1 Şubat Günü Neler Oldu?

ATV ekranlarının reyting rekortmeni programı Müge Anlı İle Tatlı Set yeni haftanın ilk yayını ile dün ekrana geldi. İlgi ile izlenen programın dünkü yayınında Hasan Kiraz’ın şüpheli cinayeti ve kayıp olayları konuşuldu. Yeni gelişmelerin de yaşandığı program merakla takip edildi.

Müge Anlı İle Tatlı Sert programının dün ekrana gelen bölümünde şüpheli şekilde ortadan kaybolan ve ölü olduğu tahmin edilen Hasan Kiraz ile ilgili yeni gelişmeler ekrana geldi. 3 yıl 8 aydır kendisinden haber alınmayan Hasan Kiraz’ın kaptırdığı tazminat da merak konusu oldu. Müge Anlı konu ile ilgili ayrıntıları canlı yayında anlattı. Programın diğer gündemi ise Fatma Kalay oldu. Otogarda bayılan ve uyandığında kızını bulamayan Fatma Kalay’ın dinmeyen evlat hasreti ekrana geldi. Programda kayıp olayı ile konuşulan diğer isim ise Gülay Ekinci oldu. 2007 yılında beri kayıp olan Gülay Ekinci’nin nerede olduğu merak ediliyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 2 Şubat Gündemleri Neler?

Müge Anlı İle Tatlı Sert programının bugün ekrana gelecek bölümünde Hasan Kiraz olayındaki yeni gelişmeler izleyenlerle paylaşılacak. Program saat 10.00’da canlı yayın ile ATV’de yayınlanıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.