Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 2 Şubat 2021 Canlı İzle! Bugünün Konukları Kim?

Star TV ekranlarının sevilen sabah programı Demet ve Alişan İle Sabah Sabah coşku dolu bölümleri ile ekrana geliyor. Demet Akalın ve Alişan’ın başarılı sunumları ile ekrana gelen sabah programında her gün müzik şöleni yaşanıyor.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah Star Tv Canlı İzle TIKLAYINIZ

Star TV ekranlarının sevilen sabah programı Demet ve Alişan İle Sabah Sabah coşku dolu bölümleri ile ekrana geliyor. Global Yapımcılık tarafından ekrana getirilen programda her sabah eğlence dolu anlar yaşanıyor. Birçok farklı gündemin de ekrana geldiği sabah programında birbirinden ünlü konuklar da programa renk katıyor. Demet ve Alişan İle Sabah Sabah hafta içi hergün saat 09.45’te ekrana geliyor.

Demet Akalın ve Alişan’ın başarılı sunumları ile ekrana gelen sabah programında her gün müzik şöleni yaşanıyor. Sağlıktan mutfağa, gündem gelişmelerinden astrolojiye kadar birçok konuda sohbetlerin edildiği ve seyircinin bilgilendirildiği programda ünlü konukların bilinmeyenleri konuşuluyor ve birbirinden eğlenceli şarkılar ile müzik şöleni yaşanıyor. Programın her bölümü ilgi ile takip ediliyor.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 1 Şubat Günü Neler Yaşandı?

Yeni sezonun sevilen sabah programı Demet ve Alişan İle Sabah Sabah yeni haftanın ilk yayını ile dün ekrana geldi. Sağlık ve mutfak köşelerinde uzman isimlerin yer aldığı programda Solmaz Çiroz’un da katılımı ile eğlence dolu anlar yaşandı.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programının dün ekrana gelen bölümünde Esendereli Ali ve Solmaz Çiroz programa konuk oluyor. Müzik temposunun her zaman yüksek olduğu programda ikili şarkıları ve dansları ile izleyenlere eğlenceli anlar yaşattı. Programın sağlık köşesine Prof. Dr. Nejat Altıntaş konuk oldu. Kan grubu, hastalıkların bulaşması ve hijyen gibi konuların irdelendiği programın mutfak kısmında da keyifli anlar yaşandı. Miraç Şef birbirinden lezzetli yemekleri ile yeni tarifler verdi. Programa Cennet Mahallesi dizisinin oyuncularından Seyit Karabulut ve Belemir Temizsoy katılıyor ve inanılmaz değişimleri ile izleyenleri şaşırtıyor.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 2 Şubat Konukları Kim?

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programının bugünkü konukları arasında Alişan’ın eşi Buse Varol yer alıyor. İkinci bebeğini bekleyen çift özel hayatları ile ilgili açıklama yaparken, ünlü isim Müge Boz da programında diğer konuğu oluyor. Sağlık köşesinde bebek bakımının konuşulduğu programda yine inanılmaz yemek tarifler gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.