Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 2 Şubat 2021 Pazartesi ATV Canlı İzle!

ATV ekranlarının en çok izlenen gündüz kuşağı programı Esra Erol bu sezon da başarılı şekilde yayın hayatına devam ediyor. Sevilen program hafta içi her gün saat 16.20’de ATV ekranlarında yayınlanıyor.

Esra Erol’da Bugün ATV Canlı İzle TIKLAYINIZ

ATV ekranlarının en çok izlenen gündüz kuşağı programı Esra Erol bu sezon da başarılı şekilde yayın hayatına devam ediyor. Birçok mağdur kişinin hikayesinin ekrana geldiği programda yaşanacak gelişmeler merakla bekleniyor. İlgi ile izlenen Esra Erol, çarpıcı gündemleri ile sosyal medyanın da gündeminde yer alıyor. Sevilen program hafta içi hergün saat 16.20’de ATV ekranlarında yayınlanıyor.

Türkiye’nin en güvenilir isimlerinden Esra Erol’un sunumu ile uzun yıllardır ekrana gelen programda aldatılan, dolandırılan, yakınları kaybolan binlerce kişinin hikayesi ekrana geliyor. Dağılmış ailelerin bir araya geldiği, savrulan hayatların arka planının ortaya çıktığı programda Esra Erol ve ekibi mağdurlara yardım etmek için çabalıyor. Esra Erol programı ile olduğu gibi sosyal sorumluluk projeleri ile de sık sık gündeme gelmeye devam ediyor.

Esra Erol 1 Şubat Günü Neler Oldu?

ATV ekranlarının reyting rekortmeni programı Esra Erol dün yeni haftanın ilk bölümü ile izleyenlerin karşısına çıktı. Yine birçok farklı gündemin ele alındığı program ilgi ile izlendi. Kayıpların arandığı 1 şubat programında Mevla ve Nilüfer yüzleşmesinde skandal gelişmeler yaşandı.

Esra Erol’un dün ekrana gelen bölümünde kocası Salih’in kız arkadaşı Nilüfer ile aynı evde yaşayan Mevla boşanma kararı aldı. Mevla’nın boşanma kararı alması üzerine Salih’ten gelen hamle milyonları şoka soktu. Nilüfer’in son kararının da merak edildiği programın diğer gündemi ise 20 yıldır kızını arayan Naciye hanım oldu. Naciye hanım ve 20 yıldır görmediği kızı karşı karşıya geldi. Anne kızın kavuşma anı izleyenlere duygusal anlar yaşattı. Programın diğer çarpıcı gündemi ise Denizli’den Gaziantep’e Tolga’ya kaçan Meltem oldu. Ailesini terk eden ve Tolga’ya kaçan Meltem, Tolga hakkında öğrendiği gerçekler karşısında şok oldu. Meltem’in vereceği son karar merak edildi.

Esra Erol 2 Şubat Günü Hangi Gündemler Konuşulacak?

Esra Erol haftanın ikinci yayını ile bugün ekrana gelecek. Sevilen programda bugün Nilüfer ve Mevla olayında son perde yaşanacak. Meltem’in de Tolga ile ilgili son kararını vereceği 2 şubat programı saat 16.20’de ATV’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.