Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme Tamamı Tek Parça 4 Şubat 2021 Çarşamba Show TV Canlı İzle!

Show TV ekranlarının sevilen programı Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme farklı konularla gündeme geliyor. Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme 4 Şubat 2021 saat 15.15'te Show TV ekranlarında...

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 4 Şubat 2021 Show TV İzle! TIKLAYINIZ.

Show TV ekranlarının sevilen programı Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme akıl almaz olayları ve gizli kalmış suçları ekrana getirmeye devam ediyor. Bugüne kadar konuşulmayanların konuşulduğu program ilgi ile izleniyor. Bu sezon ekrana gelmeye başlayan çarpıcı program izleyenleri ekrana kilitliyor. Birçok gündemin konuşulduğu programda itiraflar geliyor, gerçekler ortaya çıkıyor. Yüzleşmelerin de yaşandığı Didem Yılmaz Arslan’la Vazgeçme hafta içi hergün saat 15.15’te sevenleri ile buluşuyor.

Didem Arslan Yılmaz’ın başarılı sunumu ile izleyenlerle buluşan programda aldatılma, dolandırıcılık gibi birçok farklı suç ele alınıyor. Yıllardır gizli kalmış gerçeklerin ortaya döküldüğü programda hem mağdurlar hem de suçlular programa katılıyor. Deneyimli gazeteci Didem Arslan Yılmaz’ın farklı bakış açıları ile ele alınan olayları yorumladığı programda beklenmedik gelişmeler yaşanıyor. Her bölümü ile izleyenlerin takdirini kazanan programda yaşanacak gelişmeler ve ortaya çıkacak yeni gerçekler merakla bekleniyor.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme 3 Şubatta Neler Oldu?

Gündüz kuşağının en çok izlenen yapımlarından biri olan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme haftanın üçüncü yayını ile dün yeniden ekrana geldi. Sahte gelin dolandırıcılığının gündem olmaya devam ettiği programın son bölümünde gergin anlar ekrana yansıdı. Sahte gelin Melisay için işler her geçen gün daha zor hale geliyor. Programın dün ekrana gelen bölümü yine ilgi ile izlendi.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programının dün ekrana gelen bölümünde Emrah ve Melisay yüzleşmesi devam etti. Programda dün Emrah’ın kendisini de dolandırdığı iddiası ile birçok kişi yayına bağlandı ve yaşananlar konuşuldu. Günler önce Emrah’ı hala sevdiğini söyleyen sahte gelin Melisay ise duydukları karşısında şaşkınlık yaşadı. Kendisini sahte gelin olmaya zorlayan eski sevgilisi hakkında yeni bilgilerin ortaya çıkması ve ilişkilerindeki belirsizliklerin artması ile yayın esnasında Emrah’ın üzerine yürüyen Melisay bir kez daha dikkatleri üzerine çekti.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme 4 Şubatta Neler Konuşulacak?

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programının dün ekrana gelen bölümünün ardından olayda yaşanacak yeni gelişmeler merak konusu oldu. Program yeni bölümü ile bugün saat 15.15’te Show TV’de yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.