Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 4 Şubat 2021 Pazartesi ATV Canlı İzle!

Esra Erol’da yaşanan olaylar seyirciyi ekrana kilitliyor. Esra Erol bugün ATV ekranlarında saat 16.20'de izleyicisiyle...

Esra Erol'da 4 Şubat 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Uzun yıllardır ATV ekranlarında yayın hayatına devam eden Esra Erol Türkiye gündemine bombe gibi düşen olayları ekrana taşıyor. Akıl almaz olayların ekrana geldiği programın her bölümünde çarpıcı gelişmeler yaşanıyor. Dağılmış ailelerin, savrulan hayatların ekrana geldiği Esra Erol izleyenleri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Merakla takip edilen program hafta içi hergün saat 16.20’de ATV ekranlarında sevenleri ile buluşuyor.

Türkiye’nin en güvenilir isimlerinden Esra Erol’un sunumu ile ekrana gelen reality programda kayıp yakınlarını arayanlar, aldatılanlar, dolandırılanlar ve birçok mağdur hikayesini anlatılıyor. Esra Erol ve ekibi mağdurlara yardım etmek ve yaşanan olayların arka planını ortaya çıkarmak için her sezon olduğu gibi bu sezon da titizlikle çalışıyor. Çarpıcı gündemleri ile dikkatleri üzerine çeken programa konu olacak gündemler ve yaşanacak gelişmeler merakla bekleniyor.

Esra Erol 3 Şubat Bölümünde Neler Yaşandı, Hangi Gündemler Konuşuldu?

ATV ekranlarının reyting rekortmeni programı Esra Erol dün yine birçok farklı gündem ile izleyicileri ile buluştu. Birçok akıl almaz olayın ekrana geldiği 3 şubat programında yüzleşmeler ve kavuşmalar da yaşandı. Programın son bölümü yine ilgi ile takip edildi.

Esra Erol’un dün yayınlanan bölümünde Mevla ve Salih evliliği gündem olmaya devam etti. Düşünmek için zaman isteyen Mevla’nın Salih’i affedip etmeyeceği merak konusu oldu. Hayriye teyze Mevla’ya akıl almaz sözler söyledi. Programın diğer gündemi ise damadını istemeyen Hatice hanım oldu. Kızı eve dönmezse onu ve torununu reddedeceğini söyleyen Hatice hanımın hikayesi ekrana geldi. Programın çarpıcı gündemlerinden biri de eski eşi Barış Uçar tarafından çocuğu kaçırılan Fatma oldu. Fatma’nın 4 yaşındaki kızı ile ilgili yeni öğrenilen bilgiler canlı yayında izleyenlerle paylaşıldı. Mustafa’nın annesi ile kız kardeşi Fatma’ya gönderdiği haber izleyenleri şoka soktu.

Esra Erol 4 Şubat Gündemleri Neler Olacak?

Esra Erol’un dün ekrana gelen bölümünün ardından bugün hangi gündemlerin ele alınacağı merak konusu oldu. Mevla’nın son kararını açıklayacağı 4 şubat programı bugün saat 16.20’de ATV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.