Mucize Doktor Dizisi 48. Bölüm Full İzle! 4 Şubat 2021 Mucize Doktor Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Rekortmen dizi Mucize Doktor bu akşam FOX TV ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor. Mucize Doktor akşam 20.00'da...

Mucize Doktor 48. Bölüm 4 Şubat 2021 FOX TV İzle! TIKLAYINIZ.

FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Mucize Doktor her hafta yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Yayınlanan ilk bölümü ile büyük yankı uyandıran yapım izleyenlerden büyük beğeni topluyor. Her hafta farklı maceraların yaşandığı Mucize Doktor dizisinin yeni bölümleri de merakla bekleniyor. Farklı hikayesi ve güçlü kadrosu ile sevilen yapım her hafta perşembe akşamları saat 20.00’da ekrana geliyor.

Yeni sezonda da en iddialı yapımlar arasında yer almaya devam eden Mucize Doktor dizisinin kadrosunda Taner Ölmez, Reha Özcan, Onur Tuna, Sinem Uysal gibi birçok başarılı isim yer alıyor. İlgi ile izlenen yapımda savant sendromu olan Ali Vefa’nın doktor olma mücadelesi anlatılıyor. Savant sendromu yüzünden çok zor bir çocukluk geçiren Ali Vefa, Adil hocasının yardımları ile doktor olur. Ancak asıl mücadelesi bir hastanede asisten çalışmaya başladığında başlar. Ali doktor olmak için verdiği mücadele esnasında birçok macera yaşar. Mucize Doktor dizisi kimi zaman eğlenceli kimi zaman duygusal sahneleri ile izleyenleri ekrana çekmeye devam ediyor.

Mucize Doktor Dizisi 47. Bölümde Neler Yaşandı?

İkinci sezonu ile FOX TV ekranlarında yayın hayatına devam eden Mucize Doktor dizisi geçen hafta 47. bölümü ile ekrana geldi. Yayınlanan son bölümünde Ali ve Nazlı ilişkisindeki çelişkiler derinleşirken, Beliz ise Vuslat’ın teklifini yeniden düşünmek zorunda kalır. Mucize Doktor dizisi son bölümü ile yine büyük beğeni topladı.

Mucize Doktor dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Beliz, Vuslat’ın teklifini kabul etmemekte son derece kararlıdır ancak hastanede yaşanan aksaklıkların devam etmesi onun kafasını karıştırır. Bu sırada yeni başasistan olan Nazlı ise üzerine aldığı yükle baş etmeye çalışmaktadır. Nazlı işleri ve nöbetleri ile uğraşırken Ali ise, Nazlı’nın kendisini unutup unutmadığını düşünmeye başlar.

Mucize Doktor Dizisi 48. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Mucize Doktor dizisinde Vuslat’ın hem Ali hem de hastane için yaptığı planlar merak konusu oldu. Yapım yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da FOX TV’de yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.