Sol Yanım Dizisi 10. Bölüm Full İzle! 3 Şubat 2021Sol Yanım Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Star TV ekranlarının merakla izlenen dizisi Sol Yanım yayın günü değişti. Sol Yanım 10 Şubat çarşamba günü ekranlarda olacak!

Star TV Sol Yanım Canlı İzle! TIKLAYINIZ.

Star TV ekranlarının ilgi ile izlenen yapımı Sol Yanım her hafta yeni bölümleri ile ekrana geliyor. Yeni sezonda yayın hayatına başlayan dizi, ilk bölümünden bu yana izleyenlerden büyük beğeni topluyor. Sezonun başarılı yapımları arasında gösterilen gençlik dizisi çarpıcı senaryosu ile her hafta seyirciyi ekrana kilitliyor. Sol Yanım dizisi bu haftadan itibaren çarşamba günleri ekrana gelecek. Yayın günü perşembeden çarşambaya alınan yapım, yeni bölümü ile 10 Şubat Çarşamba akşamı ekrana gelecek.

Yeni sezonun en başarılı yapımları arasında gösterilen Sol Yanım dizisinin başrollerinde Özge Yağız, Tolga Mendi, Emre Bey ve Cemre Baysel yer alıyor. Defne Samyeli ve Cansel Elçin gibi başarılı isimlerin de yer aldığı yapımda geçmişin gölgesinde başlayan zorlu bir aşkın hikayesi anlatılıyor. Yapımın yeni bölümleri her hafta merakla bekleniyor.

Sol Yanım Dizisi 9. Bölümde Neler Yaşandı?

Perşembe akşamlarının en çok izlenen yapımlarından biri olan Sol Yanım geçen hafta 10. bölümü ile ekrana geldi. Selim ve Serra arasında iplerin yeniden kopma noktasına geldiği son bölümde İhsan ise Nilgün ile konuşmak için elinden geleni yapar. Dizinin son bölümünde heyecan yine doruğa çıktı.

Sol Yanım dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Selim ve Serra’nın arası otel odasında yaşanan tartışmanın ardından yeniden bozulur. İkili arasında işler kopma noktasına gelirken Serra annesinin İhsan ile olan geçmişini öğrenir ve ona bunun hesabını sormak ister. Bu sırada Burak ise maddi olarak köşeye sıkışmaya başlar. Burak’ın durumundan haberdar olan Serra ise ona yardım etmek için mahalleden ev bulur. Serra ve Burak arasındaki yakınlığı anlam veremeyen Selim ise ikisi ile de arası bozuk olduğu için çareyi Biricik’e gitmekte bulur. Bu sırada Asena’nın hamile olmadığı da ortaya çıkar.

Sol Yanım Dizisi 10. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Sol Yanım dizisinin ekrana gelen son bölümünün ardından dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yapım 11. bölümü ile 10 Şubat Çarşamba akşamı saat 20.00’da ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.