Ramo Dizisi 31. Bölüm Full İzle! 5 Şubat 2021 Ramo Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Ramo 31. Bölüm izle, Ramo son bölüm izle en çok aratılan Google verileri arasında yer almaktadır. Sizlerde Ramo dizisini reklam olmadan izlemek istiyorsanız Ramo 31. Bölüm izle seçeneğine tıklayarak aralıksız dizi hazzı yaşayabilirsiniz. İşte tüm detayları ile Ramo 31. Bölüm izle ve Ramo 31. Bölüm fragmanı…

Ramo 31. Bölüm Show TV İzle! TIKLAYINIZ.

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Ramo heyecan dolu bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Yayınlanan ilk bölümünden bu yana büyük beğeni toplayan yapım aksiyon dolu sahneleri ile izleyenlerin dikkatini çekmeyi başarıyor. Her hafta yayınlanacak yeni bölümleri merakla beklenen dizi, sosyal medyada da en çok konuşulan yapımlardan biri oluyor. Ramo dizisi her hafta cuma akşamları saat 20.00’da ekrana geliyor.

Adana’da başlayan ve İstanbul’da devam eden bir mücadelenin anlatıldığı Ramo dizisinde, Ramo’nun  suç dünyası ile verdiği adalet ve intikam mücadelesi anlatılıyor. Bir yandan suçluları cezalandırmak için çabalayan Ramo diğer yandan ise sevdiklerini korumaya çalışıyor. Her bölümü ilgi ile izlenen yapımın başrollerinde ise Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç yer alıyor. İkiliye İlker Aksum ve Olgun Şimşek gibi başarılı isimler de yapımda eşlik ediyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve heyecan dolu bölümleri ile beğeni toplayan yapım ilgi ile izleniyor.

Ramo Dizisi 30. Bölümde Neler Yaşandı?

Yeni sezonda da yayın hayatına başarılı şekilde devam eden Ramo dizisi geçen hafta 30. bölümü ile ekrana geldi. Ramo’nun tam mutlu olacağı sırada yeni dertlerle uğraşmaya başladığı 30. bölümde izleyenlerin yüreğini burkan anlar ekrana geldi.

Ramo dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde İstanbul’un büyük patronları düzen ve intizam kurulmasını isterler ve bu iş için Ramo görevlendirilir. Ramo bu işi kabul etmek  istemese de ailesini ve Sibel’i korumak için kabul etmek zorunda kalır. Bu sırada Sibel ise büyük bir şaşkınlık yaşar. Hiç tanımadığı bir kız kardeşi vardır ve beklenmedik bir anda ortaya çıkar. Sibel’in kız kardeşi Gizem’i ise aslında Nehir bulmuştur. Gizem’in Nehir hakkında söyledikleri ile Ramo ve Sibel büyük şaşkınlık yaşarlar. Tüm bu karışıklığın içinde Ramo ise Sibel’e büyük bir sürpriz yapar.

Ramo Dizisi 31. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ramo dizisinin 31. bölüm fragmanı yayınlandı. Merakla beklenen yeni bölüm fragmanında Sibel’in ağır yaralı olması dikkat çekti. Dizi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da Show TV’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.