Akrep Dizisi 10. Bölüm Full İzle! 4 Şubat 2021 Akrep Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Akrep Dizisi heyecan dolu sahneleri ile dikkatleri çekiyor. ,Akrep 10. bölümü ile ekranlar olacak. Akrep 10. Bölüm kesintisiz full izlemek için, işte detaylar...

Akrep Dizisi Star TV İzle! TIKLAYINIZ.

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Akrep yeni bölümleri ile her hafta ekrana geliyor. Bu sezon yayın hayatına başlayan yapım ilk bölümünden bu yana izleyenlerin beğenisini kazandı. Farklı senaryosu ve gerilim dolu anlatımı ile izleyenleri ekrana kilitleyen dizi sosyal medyada da en çok konuşulan yapımlardan biri olmaya devam ediyor. Akrep dizisi yeni yayın günü olan perşembeleri saat 20.00’da Star TV ekranlarında yayın hayatına devam edeek.

Başrollerinde Demet Akbağ, Evrim Alasya, Bekir Aksoy ve Yusuf Çim gibi başarılı isimlerin yer aldığı yapımda bir anne kızın savaşı anlatılıyor. Geçmişten gelen öfkesi ile annesi Perihan’a savaş açan Ferda’nın entrika dolu planlarının gerilimli bir anlatım ile ekrana gediği yapımda her hafta heyecan dolu sahneler yaşanıyor. Akrep dizisinin yeni bölümleri merakla bekleniyor.

Akrep Dizisi 9. Bölümde Neler Yaşandı?

Yeni sezonun en iddialı yapımları arasında gösterilen Akrep dizisi geçen hafta 9. bölümü ile ekrana geldi. Ferda’nın bütün cephelerde köşeye sıkıştığı 9. bölümde Merve ve kuzenleri arasında da gerilim yükselmeye başlar. Dizinin ekrana gelen son bölümü yine ilgi ile izlendi.

Akrep dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Ferda’nın Berna cinayetini kaydettiği ve Perihan’ın kara kutusu olan disk, Hacer’in eline geçer. Cinayeti öğrenen Hacer bu kozu kullanmanın yollarını ararken Ferda ise durumu fark eder ve onu tehdit etmek ister. Hacer ise tehditleri dikkate almaz ve Ferda’nın Perihan’ı üzmesine izin vermek istemez. Bu esnada Fikret’in cinayetle ilgili görgü tanığına ulaştığını öğrenen Ferda iyice zor duruma düşer ve yeni planlar yapmaya başlar. Duru’nun teyzesi ile babası arasındaki ilişkiyi de öğrenmesi ile iyice köşeye sıkışan Ferda kızını da kaybetme korkusu yaşamaya başlar. Gerçekleri öğrenen Duru ise Merve’den hesap sormak ister. Merve annesinin yaptıkları altında ezilmeye başlar.

Akrep Dizisi 10. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Akrep dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünün ardından merakla beklenen 10. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümü 11 şubat perşembe akşamı ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.