Arka Sokaklar Dizisi 576. Bölüm Full İzle! 5 Şubat 2021 Arka Sokaklar Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

15. Sezonu ile karşımıza çıkan uzun soluklu ve gerilimin bir dakika bile eksik olmadığı Arka Sokaklar dizisinin 576. Bölüm izle seçeneği ile sizlerde reklamsız ve kesintisiz bir şekilde Arka Sokaklar 576. Bölüm izleyebilirsiniz. Arka Sokaklar son bölüm izle seçeneği ile yayınlanan son bölümü ile ilgili bütün detayları kaçırmadan izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Arka Sokaklar 576. Bölüm Kanal D İzle! TIKLAYINIZ.

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu yapımı Arka Sokaklar her hafta yeni bölümleri ile ekrana geliyor. 15. sezonu ile sevenleri ile buluşmaya devam eden yapımda yaşanacak yeni maceralar merakla bekleniyor. Aksiyon dolu sahneleri ile izleyenleri ekrana kilitleyen yapımda kimi zaman duygusal kimi zaman eğlenceli sahneler ekrana geliyor. İlgi ile uzun yıllardır takip edilen Arka Sokaklar dizisi her hafta cuma akşamları saat 20.00’da Kanal D ekranlarında yayınlanamaya devam ediyor.

Başrollerinde Zafer Ergin, İlker İnanoğlu, Ozan Çobanoğlu, Özgür Ozan, Şevket Çoruh ve Alp Korkmaz gibi birçok başarılı oyuncunun yer aldığı Arka Sokaklar dizisinde İstanbul Asayiş Şube’de görev yapan özel bir ekibin maceraları anlatılıyor. Hayatları pahasına suçluları yakalamak için çalışan ekibin yaşadıklarının eğlenceli bir dil ile ekrana geldiği yapımda ekibin yaşayacağı yeni maceralar merakla bekleniyor. Yapım her hafta izleyenlerden büyük beğeni topluyor.

Arka Sokaklar Dizisi 575. Bölümde Neler Yaşandı?

Kanal D ekranlarının en çok izlenen yapımları arasında yer alan Arka Sokaklar dizisi geçen hafta 575. bölümü ile ekrana geldi. Suç örgütü lideri Servet’i yakalayan ekibin yeni bir mücadele ele karşı karşıya kaldığı 575. bölümde yine aksiyon dolu sahneler ekrana geldi. Dizi son bölümü ile yine büyük beğeni topladı.

Arka Sokaklar dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Rıza baba ve ekibi organize suç örgütü lideri Servet’i sonunda yakalar. Sorgusuna Rıza baba ve Engin baş komiserin girmesini isteyen Servet, sorguda onları tehdit eder. Ancak Rıza baba bu tehditlere pabuç bırakmaz ve rest çeker. Servet bu hareket üzerine ekibe karşı savaş başlatır. Kendisini ifşa edecek olan Zafer’in ölümünü emreder. İlk seferinde Ali Zafer’i korumayı başarsa da sonrasında Zafer ölür.

Arka Sokaklar Dizisi 576. Bölüm Tanıtımı Yayınlandı Mı?

Arka Sokaklar dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünün ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Rıza baba ve ekibinin aksiyon dolu yeni bir maceraya atıldıkları 576. bölüm bu akşam saat 20.00’da Kanal D’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.