Gönül Dağı Dizisi 15. Bölüm Full İzle! 6 Şubat 2021 Gönül Dağı Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

İddialı reytingleriyle dikkat çeken Gönül Dağı TRT1 ekranlarında bugün seyircisiyle buluşacak. Gönül Dağı 15. bölüm kesintisiz izlemek için linke haberimizden ulaşabilirsiniz.

Gönül Dağı 15. Bölüm TRT1 İzle! TIKLAYINIZ.

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı her hafta yeni bölümleri ile ekrana geliyor. Yayınlanan ilk bölümünden bu yan ilgi ilde izlenen dizi sıcak hikayesi ve samimi anlatımı ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Yeni sezonun en başarılı yapımları arasında gösterilen Gönül Dağı dizisinde her hafta yaşanacaklar merakla bekleniyor. Sevilen dizi cumartesi akşamları saat 20.00’da TRT1 ekranlarında sevenleri ile buluşuyor.

Yayınlanan ilk bölümünden  bu yana geniş bir kitleye ulaşan Gönül Dağı dizisinin başrollerinde Berk Altan ve Gülsüm Ali İlhan yer alıyor. Ege Aydan, Cihat Süvarioğlu, Ali Düşenkalkar gibi başarılı oyuncuların da kadrosunda yer aldığı Gönül Dağı dizisinde bir Anadolu kasabasında yaşayan Taner ve kuzenlerinin uçak uçurma hayali ve yaşadıkları macera dolu olaylar anlatılıyor. Taner bir yandan kuzenleri ile uçak için hayaller kururken bir yandan da çocukluk aşkı Dilek’e kavuşmak için mücadele ediyor. Sıcak hikayesi ile sevilen dizi Mustafa Çiftçi’nin bozkır hikayelerinden uyarlandı.

Gönül Dağı Dizisi 14. Bölümde Neler Oldu?

TRT1 ekranlarının en başarılı yapımlar arasında yer alan Gönül Dağı dizisi geçen hafta 14. bölümü ile ekrana geldi. Kuzenlerin yeni maceralara atıldığı 14. bölüm yine izleyicilerden büyük beğeni topladı.

Gönül Dağı dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Dilek’lerin evinde elektrik kesilir. Anne kız hu sorunu çözmek için uğraşsa da başarılı olamazlar. Bu sırada yardımlarına ise Taner koşar. Taner sıra dışı bir icat ile elektiği getirmeyi başarır.  Bu icat kısa sürede tüm mahallenin ilgisini çekecektir. Bu sırada Veysel ve Cemile ise dişçi Musa’nın evine yerleşmeye karar verir. Buraya taşınmalarını istemeyen Döndü ise bu işi bozmak için bir plan yapar. Aynı esnada Asuman’ın gönderilmesine engel olamayan Ramazan, onun peşinden gitmek için yollara düşer.

Gönül Dağı Dizisi 15. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Gönül Dağı dizisinin geçen hafta yayınlanan son bölümünün ardından merak edilen yeni bölüm fragmanı geldi. Dizi bu akşam saat 20.00’da TRT1 ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.