İbo Show 12. Bölüm Full Canlı İzle! İbo Show 6 Şubat 2021 Tek Parça Youtube İzle

Ekranların sevilen programı İbo Show 12. bölümü ile ekranlara geliyor. Bu akşam 20.00'da başlayacak İbo Show Star TV ekranlarında olacak. İbo Show kesintisiz izlemek için linke yazımızdan ulaşabilirsiniz.

İbo Show 12. Bölüm 6 Şubat 2021 Star TV İzle! TIKLAYINIZ.

Star TV ekranlarına bu sezon ekrana gelmeye başlayan İbo Show ilgi ile takip ediliyor. Sevilen programın her hafta yayınlanacak yeni bölümü ve konukları izleyenler tarafından merak ediliyor. 9 yıl aranın ardından yeniden ekrana gelmeye başlayan İbo Show, yıllar önce olduğu gibi geniş bir kitleden beğeni topluyor. Sevilen program her hafta cumartesi günleri saat 20.00’da Star TV ekranlarında sevenleri ile buluşuyor.

İmparator lakaplı ünlü türkücü İbrahim Tatlıses’in sunumu ile ekrana gelen, bir dönemin fenomen programı İbo Show her hafta izleyenlere müzik şöleni sunuyor. Birbirinden değerli ses sanatçılarının konuk olduğu programda eğlence dolu anlar yaşanıyor. Birçok ünlü ismin konuk olarak katıldığı programda birçok konuda keyifli sohbet ediliyor. İbrahim Tatlıses’in kimi zaman neşeli kimi zaman da duygusal anıları ile renk kattığı İbo Show programında yaşanacaklar merak konusu oluyor. Program her hafta ilgi ile takip ediliyor.

İbo Show 11. Bölüm Konukları Kimlerdi, Programda Neler Yaşandı?

Yeni sezonun en çok izlenen yapımlarından biri olan İbo Show geçen hafta 11. bölümü ile ekrana geldi. Yayınlanan son bölümünde yine konukları ile dikkat çeken program hafta boyunca sosyal medyanın gündeminde yer aldı. Eğlence dolu geçen program magazin dünyasının gündeminde yer alırken, izleyenlere de keyifli dakikalar yaşattı.

İbo Show programının geçen hafta ekrana gelen bölümüne Muazzez Ersoy, Bülent Serttaş, Ali Sunal, Doğa Rutkay ve oryantal Didem Kınalı konuk oldu. İbrahim Tatlıses ve konularının keyifli sohbetler gerçekleştirdiği programda Didem Kınalı dansı ile dikkatleri üzerine çekti. Muazzez Ersoy ve İbrahim Tatlıses’in izleyenlere müzik şöleni yaşattığı 11. bölümde Ali Sunal da çarpıcı açıklamalar yaptı.

İbo Show 12. Bölüm Tanıtımı Yayınlandı Mı, Bu Haftanın Konukları Kimler Olacak?

İbo Show programının yeni bölüm tanıtımları yayınlandı. Bu hafta programda yıldızlar geçidi yaşanacak. Gülden Karaböcek, Kamuran Akkor, Ayşe Mine ve Ahmet Selçuk’un konuk olacağı 12. bölüm bu akşam saat 20.00’da Star TV’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.