Arıza Dizisi 21. Bölüm Full İzle! 7 Şubat 2021 Arıza Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Arıza 21. Bölüm tek parça izle, Arıza son bölüm izle seçeneklerinden birine tıklayarak sizde nefesleri kesen Arıza dizisinin Arıza 21. Bölümüne kolayca ulaşabilirsiniz. Fragmanı izlemek ve bilgi almak için ise Arıza Fragman izle seçeneğine tıklamanız yeterli olacaktır.

Arıza Dizisi 21. Bölüm Show TV İzle! TIKLAYINIZ.

Show TV ekranlarının en çok izlenen yapımları arasında yer alan Arıza dizisi her hafta heyecan dolu bölümleri ile ekrana geliyor. Sevilen dizi yayınlandığı ilk bölümden bu yana aksiyon dolu sahneleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Çarpıcı senaryosu ve duygusal anlatımı izle beğeni toplayan yapımda yaşanacaklar merakla bekleniyor. Arıza dizisi her hafta pazar akşamları saat 20.00’da ekrana geliyor.

Yeni sezonun en çok izlenen yapımlarından biri olan Arıza hem güçlü oyuncu kadrosu hem de farklı hikayesi ile izleyenlerden beğeni topluyor. Başrollerinde Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan’ın yer aldığı Arıza dizisinde sıradan bir hayatı olan Ali Rıza’nın suç dünyasına girişi ve verdiği adalet mücadelesi anlatılıyor. Halide ile tanıştığı gece hayatı değişen Ali Rıza’nın kız kardeşinin intikamı ve adalet için verdiği mücadelenin çarpıcı bir dille ve duygu dolu anlatım ile ekrana geldiği yapımın yeni bölümleri her hafta merakla bekleniyor.

Arıza Dizisi 20. Bölümde Neler Yaşandı?

Show TV ekranlarının reyting rekortmeni yapımlarından Arıza geçen hafta 20. bölümü ile ekrana geldi. Sezonun iddialı dizilerinden biri olan yapımın son bölümünde Fuat Ersoylu’nun ölümü ile işler daha da karışırken, Halide ise sadece Ali Rıza ile baş başa kalabileceği bir tatilim hayalini kurmaya başlar. Dizinin son bölümü yine büyük beğeni topladı.

Arıza dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Fuat Ersoylu’nun ölümü Burak’ın içinde derin yaralar açar. Babasını istediği gibi sade bir tören ile defneden Burak ardından ise ona bıraktığı ismin peşine düşer. Burak babasının son istediği için çalışmalara başlarken, İhtiyar da Ali Rıza’ya ulaşır ve ona ilk görevini verir. Ali Rıza ilk görevi için çabalarken Halide beraber gidecekleri tatilin hayalini kurmaya başlar. Muzaffer ise Rukiye’ye unuttuğu bir gerçeği hatırlatır.

Arıza Dizisi 21. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Arıza dizisinin geçen hafta yayınlanan bölümünün ardından merakla beklenen 21. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizi yeni bölümü ile Pazar akşamı saat 20.00’da ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.