Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 8 Şubat 2021 Pazartesi ATV Canlı İzle!

Esra Erol'da ATV ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor. Esra Erol'da 8 Şubat 2021 16.20'de izleyicisiyle buluşacak. Esra Erol full izle linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Esra Erol'da 8 Şubat 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Uzun yıllardır ATV ekranlarında yayın hayatına devam eden Esra Erol akıl almaz olayları izleyenlerle buluşturmaya devam ediyor. İlgi ile izlenen programda savrulan hayatlar, dağılmış aileler ekrana geliyor. Çarpıcı gündemleri ile izleyenleri ekrana kilitleyen Esra Erol’un yayınlanan her bölümü merakla takip ediliyor. Program hafta içi hergün saat 16.20’de ATV ekranlarında sevenleri ile buluşuyor.

Türkiye’nin en güvenilir isimlerinden Esra Erol’un sunumu ile ekrana gelen programda dağılmış aileler bir araya geliyor. Yıllardır ailesini arayanlar, evlat hasreti çekenler çözümü Esra Erol’da buluyor. Kayıpların bulunduğu programda dolandırılma, aldatılma olayları da gündeme geliyor. Birçok farklı olayın ele alındığı gündüz kuşağı programında akıl almaz anlar ve beklenmedik gelişmeler ekrana geliyor. Duygusal buluşmaların ve yüzleşmelerin de yaşandığı programda Esra Erol ve ekibi mağdurlara yardım etmek için titizlikle çalışıyor. Esra Erol programı ile olduğu gibi sosyal sorumluluk projeleri ve yardım kampanyaları ile de gündeme gelmeye devam ediyor.

Esra Erol 5 Şubatta Neler Oldu, Hangi Olaylar Konuşuldu?

ATV ekranlarının reyting rekortmeni gündüz kuşağı programı Esra Erol, geçen haftanın son yayını ile 5 şubat günü ekrana geldi. İlgi ile izlenen programın son bölümünde yine birçok çarpıcı gündem ele alındı. Program son bölümü ile yine izleyenlerde merak uyandırdı.

Esra Erol’un ekrana gelen son bölümünde Nilüfer ve Salih arasında son yüzleşme yaşandı. Karısı Mevla’ya dönecek olan Salih, beklenmedik açıklamalar yaptı. Mevla’nın Nilüfer’e yaptığı son hareket ise ortalığı karıştırdı. Programın diğer gündemi ise 20 yıldır görüşmeyen ailenin kavuşması oldu. Annesi Naciye ile yıllar sonra kavuşan Kadriye şimdi de 20 yıldır görmediği abisi Mustafa ile tanıştı. Programda 19 yaşındaki kızları Arife, evli patronu Ersin’e kaçan aile de gündem olmaya devam etti.

Esra Erol 8 Şubat Gündemleri Neler Olacak?

Esra Erol’un ekrana gelen son bölümünün ardından yaşanacaklar merak konusu oldu. Haftanın ilk yayını ile bugün ekrana gelecek programda Ersin’in eşi Ceylan çarpıcı açıklamalar yapacak. Program saat 16.20’de ATV’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.