Uyanış Büyük Selçuklu 20. Bölüm Full İzle TRT1! 8 Şubat 2021 Uyanış Büyük Selçuklu 20. Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Ekranların yeni yapımlarından olan Uyanış: Büyük Selçuklu 20. Bölüm full izlemek için haber detayında yer alan videoyu açabilirsiniz. Tarihi en iyi şekilde konu alan, Selçuklu ile ilgili her detayı tek tek, ince ince işleyen en büyük prodüksiyonlar arasında yer alan Uyanış: Büyük Selçuklu Dizisi 20. Bölüm ile birlikte aksiyona hazır olun. İşte detaylar…

Uyanış Büyük Selçuklu 20. Bölüm TRT1 İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonun en iddialı yapımları arasında gösterilen Uyanış Büyük Selçuklu heyecan dolu bölümleri ile ekrana geliyor. Yayınlanan ilk bölümü ile büyük yankı uyandıran yapımda yaşanacaklar her hafta merakla bekleniyor. Tarihi özellikleri ile beğeni toplayan dönem dizisi aksiyon dolu sahneleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Uyanış Büyük Selçuklu her hafta pazartesi günleri saat 20.00’da TRT1 ekranlarında sevenleri ile buluşuyor.

TRT1 ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Uyanış Büyük Selçuklu dizisi hem çarpıcı senaryosu hem de güçlü oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çekiyor. Büyük Selçuklu Devleti’nin başına geçen Melikşah’ın mücadelelerinin anlatıldığı yapımın kadrosunda Buğra Gülsoy, Hatice Şendil, Leyla Lydia Tuğutlu, Ekin Koç, Sevda Erginci ve Gürkan Uygun gibi başarılı isimler yer alıyor. Her bölümü ile beğeni toplayan yapım izleyenler tarafından ilgi ile takip ediliyor.

Uyanış Büyük Selçuklu Dizisi 19. Bölümde Neler Oldu?

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Uyanış Büyük Selçuklu geçen hafta 19. bölümü ile ekrana geldi. Yapımın yayınlanan son bölümünde Melikşah ve Sencer’in başına gelen felaketler giderek artarken, Terken ise yeni bir koz elde etmeyi başarır. Dizi son bölümü ile yine büyük beğeni topladı.

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin ekrana gelen son bölümünde Hasan Sabbah birçok fedaisinin ölümünden Sencer’i sorumlu tutar ve ondan intikam almak ister. Hasan Sabbah Sencer’i bir tuzağa doğru çekerken durumu fark eden Melikşah ise onu kurtarmak için yardıma gider. Ancak gittiği yerde zehirlenir ve yere düşer. Melikşah’ın zehirlenmesiyle paniğe kapılan Sencer ise ona yardım etmeye çalışır. İkili zor durumda mücadele ederken, Terken ise hamile olduğunu öğrenir. Zübeyde ile savaşında eline koz geçen Terken, elini daha da güçlendirmek için yeni bir plan yapar.

Uyanış Büyük Selçuklu Dizisi 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin son bölümünün ardından Hasan Sabbah ve Sencer savaşında neler yaşanacağı merak edildi. Dizi heyecanla beklenen yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da TRT1 ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.