Doya Doya Moda 9 Şubat 2021 Full İzle! Doya Doya Moda 152. Bölüm Kim Elendi, Gününün Birincisi Kim Oldu?

Herkesin severek izlediği yarışma olan Doya Doya Moda yarışması bizleri şaşırtmaya devam ediyor. Elenen yarışmacıların hayallerine veda ettiği bu yarışma herkesin en çok izlediği reyting rekortmeni bir yarışma! Sizlerde son yayınlanan bölümlere ulaşmak için aşağı bıraktığımız linke ya da videoya tıklamanız yeterli olacaktır. Sadece son bölüm değil aynı zamanda izlemek istediğiniz bölümleri de sizlere reklamsız olarak sunuyoruz.

Doya Doya Moda 9 Şubat 2021 TV8 İzle! TIKLAYINIZ.

TV8 ekranlarının sevilen programı Doya Doya Moda rekabet ve heyecan dolu bölümleri ile ekrana geliyor. Yayınlanan ilk sezonundan bu yana izleyenlerin beğenisi toplayan Doya Doya Moda programında izleyenler hem keyifli dakikalar yaşıyor hem de moda konusunda bilgi sahibi oluyor. Eğlence dolu bölümleri ile seyirciyi ekrana kilitleyen programda her hafta birinci olacak isim merakla bekleniyor. Doya Doya Moda programı hafta içi hergün saat 13.15’te TV8 ekranlarında yayınlanıyor.

Gündüz kuşağının en çok izlenen yapımlarından Doya Doya Moda’nın  jüri üyesi koltuğunda Ivana Sert, Seray Sever, Gülşah Saraçoğlu ve Uğurkan Erez oturuyor. Deneyimli jüri üyesi yarışmacıların kombinlerini ve tarzlarını değerlendiriyor, moda alanındaki püf noktalar açıklıyor. 7 büyük beden kadının kıyasıya rekabet ettiği programda bu sezon erkek yarışmacılar da yer alıyor. Erkek ve kadın yarışmacıların beraber rekabet ettiği programda, tarzı ile moda konusundaki iddiasını kanıtlamak ve ödülleri kazanmak isteyen yarışmacılar kıyasıya rekabet ediyor. Haftanın hergünü konsepte en uygun kombini hazırlamaya çalışan adaylar arasında haftanın birincisi olan tasarım kolye ve takıların sahibi oluyor.

Doya Doya Moda Programı 8 Şubat Günün Birincisi Kim Oldu?

TV8 ekranlarının fenomen programlarından Doya Doya Moda, yeni haftanın ilk yayını ile dün ekrana geldi. Her hafta olduğu gibi günün konseptine en uygun kombini hazırlamak için kıyasıya mücadele eden yarışmacılar kıyasıya rekabet etti. Heyecan dolu bölümünün sonunda günün birincisi olan isimler de açıklandı.

Doya Doya Moda programının dün ekrana gelen bölümünde yaşanan kıyasıya mücadelenin ardından 18 puan alan Rabia günün birincisi oldu. Kadınlarda günün birinciliğini Rabi alırken erkeklerde ise en yüksek puanı alan yarışmacı Adnan oldu.

Doya Doya Moda Programı 9 Şubat Puan Durumu Belli Oldu Mu, Günün Birincisi Kim Oldu?

Doya Doya Moda programı haftanın ikinci yayını ile bugün ekrana gelecek. Programda 9 şubat puan durumu ve günün birincisi ise henüz belli değil. Doya Doya Moda bugün saat 13.15’te TV8’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.