Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 182. Bölüm Full İzle! 9 Şubat Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Yeni Bölüm Tek Parça Youtube İzle

Reyting rekortmeni Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümü merakla bekleniyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 182. bölüm fragmanı ve kesintisiz izleme bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz ATV İzle! TIKLAYINIZ.

ATV ekranlarının en çok izlenen yapımları arasında yer alan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yeni bölümleri ile ekrana geliyor. Yayınlanan ilk bölümünden bu yana ilgi ile takip edilen yapım aksiyon dolu sahneleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Heyecan dolu hikayesi ile izleyenlerden büyük beğeni toplayan dizide yaşanacaklar da merakla bekleniyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi her hafta salı akşamları saat 20.00’da ATV ekranlarında yayınlanıyor.

Başrollerinde Oktay Kaynarca, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba ve Sanem Çelik gibi başarılı isimlerin yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Çakırbeyli ailesinin dostları ile beraber düşmanlarına karşı verdiği amansız mücadele anlatılıyor. Heyecan dolu bölümleri ile sevilen yapımda yaşanacak yeni gelişmeler ilgi ile takip ediliyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisi 181. Bölümde Neler Yaşandı?

ATV ekranlarının fenomen yapımlarından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, geçen hafta 181. bölümü ile ekrana geldi. Yayınlanan son bölümde Yaman Korkmaz’ın masadaki düzeni bozmak için attığı yeni hamleler herkesin hayatını karıştırır. Yaman’ın kışkırtmaları hem Çakırbeyli hem de Façalı ailesine büyük zarar verir.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin ekrana gelen son bölümünde Ceylan Hızır’ın tüm ikazlarına rağmen Cihan’ı devre dışarı bırakır ve Fuat’ı bulmak için kendisini hedefe koyar. Bunu öğrenen Hızır ise Alparslan’dan sonra şimdi de Ceylan’ı korumak için bir plan yapmak zorunda kalır. Sevdiklerini korumak üzerine yeni bir plan hazırlar. Didem’i kaçırmaya çalışan Kaya o sırada ölür. Bu sırada oğlu Kaya’yı kaybetmenin acısını yaşayan İdris, Hızır ve Haşmet’ten hesap sormak ister. Yaman Korkmaz’ın oyununa gelen İdris büyük bir svaaş başlatır.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisi 182. Bölüm Tanıtımı Yayınlandı Mı, Yeni Bölüm Ne Zaman?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 182. bölüm fragmanı yayınlanmadı. Bugün akşam ATV ekranlarında saat 20.00’da Ziraat Türkiye Kupası Başakşehir Fenerbahçe karşılaşması ekrana gelecek. Bu nedenle dizinin yeni bölümü bu akşam yayınlanmayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.