Baraj Dizisi 26. Bölüm Full İzle FOX TV! 9 Şubat Baraj Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Baraj 26. Bölüm izle, Baraj son bölüm izle, Baraj 26. Bölüm fragmanı izle araştırması yapan kişiler için hazırladığımız Baraj 26. Bölüm izle makalemizle birlikte dizideki tüm önemli anları sizlerle paylaşıyoruz. Aynı zamanda dizinin tamamını da tek parça olarak izlemenizi sağlıyoruz. Baraj 26. Bölüm tek parça izle seçeneğinden faydalanarak diziyi izlemek için yazımızın devamına göz atabilirsiniz…

Baraj 26. Bölüm 9 Şubat 2021 FOX TV İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonun sevilen yapımlarından Baraj her hafta yeni bölümleri ile ekrana geliyor. Heyecan dolu anlatımı ile büyük beğeni toplayan yapım yayınlandığı ilk bölümden bu yana izleyenleri ekrana kilitliyor. Yeşilçam filminden ekrana uyarlanan Baraj dizisinde sırlarla dolu bir aşk üçgeninde yaşananlar ekrana geliyor. Yeni bölümlerinde yaşanacak gelişmelerin merakla beklendiği Baraj dizisi her hafta salı günleri saat 20.00’da FOX TV ekranlarında yayınlanıyor.

Başrollerinde Feyyaz Duman, Biran Damla Yılmaz, Burak Yörük, Gizem Karaca ve Sumru Yavrucuk gibi başarılı isimlerin yer aldığı Baraj dizisinde Nazım ve Nehir arasında yaşanan zorluklarla ve sırlarla dolu bir aşkın hikayesi anlatılıyor. Yapım güçlü oyuncu kadrosu ve heyecanlı anlatımı ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Baraj Dizisi 25. Bölümde Neler Yaşandı?

FOX TV ekranlarının sevilen yapımlarından Barak geçen hafta 25. bölümü ile ekrana geldi. Yayınlanan son bölümünde Nazım öğrendiği gerçekler ile baş etmeye çalışırken onu kaybetmekten korkan Bahar ise tehlikeli planlar yapmaya başlar. Dizi ekrana gelen son bölümü ile izleyenlerden büyük beğeni topladı.

Baraj dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Nehir çaresiz şekilde Mert’in gerçek babasının Nazım olduğunu açıklamak zorunda kalır. Mert’in babası olduğunu öğrenen Nazım ise ne hissedeceğini şaşırır. Bu haber onu bir yandan sevindirse de bir yandan da öfkelendirir. Geçmişte kendisine yapılanlar unutmamaya kararlıdır ve herkesten intikam alacaktır. Bu sırada ortaya çıkan gerçekler Bahar’ı ise endişelendirir. Nazım’ı kaybetmekten korkan Bahar buna engel olmak için elinden geleni yapmaya karar verir.

Baraj Dizisi 26. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Baraj dizisinin ekrana gelen son bölümünde yaşanan heyecan dolu gelişmelerin ardından merakla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yayınlanan 26. bölüm fragmanında Nazım ile Nehir arasındaki gerilimin arttığı görüldü. Nehir’in Tarık’la evlenmeye karar verdiği yeni bölümde yaşanacak sürpriz gelişmeler ise merak ediliyor. Baraj dizisi merakla beklenen 26. bölümü ile bu akşam saat 20.00’da FOX TV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.