Doya Doya Moda 10 Şubat 2021 Full İzle! Doya Doya Moda 153. Bölüm Kim Elendi, Gününün Birincisi Kim Oldu?

Herkesin severek izlediği yarışma olan Doya Doya Moda yarışması bizleri şaşırtmaya devam ediyor. Elenen yarışmacıların hayallerine veda ettiği bu yarışma herkesin en çok izlediği reyting rekortmeni bir yarışma! Sizlerde son yayınlanan bölümlere ulaşmak için aşağı bıraktığımız linke ya da videoya tıklamanız yeterli olacaktır. Sadece son bölüm değil aynı zamanda izlemek istediğiniz bölümleri de sizlere reklamsız olarak sunuyoruz.

Doya Doya Moda 153. Bölüm 10 Şubat 2021 TV8 İzle! TIKLAYINIZ.

TV8 ekranlarının sevilen programı Doya Doya Moda rekabet dolu yeni bölümleri ile ekrana geliyor. Yayınlanan ilk bölümünden bu yana ilgi ile izlenen programda her hafta birinci olacak isim merakla bekleniyor. Moda konusunda bilgilendiren ve eğlendiren gündüz kuşağı programında her hafta hem eğlenceli anlar ekrana yansıyor hem de birbirinden iddialı yarışmacılar kıyasıya rekabet ediyor. Sevilen program hafta içi hergün saat 13.15’te TV8 ekranlarında sevenleri ile buluşuyor.

Doya Doya Moda programının jüri üyesi koltuğunda Ivana Sert, Gülşah Saraçoğlu, Seray Sever ve Uğurkan Erez gibi moda dünyasının başarılı isimleri oturuyor. İlgi ile takip edilen programda 7 büyük beden kadın ve erkek beraber yarışıyor. Moda konusundaki iddialarını kanıtlamaya çalışan yarışmacılar hergün konsepte uygun tarz kombinler yaparak jüri üyesinden yüksek puanlar almaya çalışıyor. Günün birincisi olan yarışmacılar alışveriş için ekstra bütçe kazanırken haftanın birincisi olan yarışmacılar ise tasarım takıların sahibi oluyor. İzleyenlerden büyük beğeni toplayan yarışmada her hafta ödülü kazanacak ve elenecek isimler merakla bekleniyor.

Doya Doya Moda Programı 9 Şubat Günü Birincisi Kimler Oldu?

TV8 ekranlarının fenomen yarışmalarından Doya Doya Moda dün yine heyecan dolu bölümü ile ekrana geldi. Yarışmacıların kıyasıya rekabet ettiği 9 şubat programında eğlenceli anlar ekrana geldi. Programın sıkı takipçileri ise yarışmanın dün birinci olan isimlerini merak ediyor.

Doya Doya Moda programının dün ekrana gelen bölümünde 20 puan alan Rabia ve Özde birinciliği paylaştı. Kadınlarda iki yarışmacı tam puan alırken erkeklerde ise Erhan ve Batıcan birinciliği paylaştı. Yapılan çekiliş ile alışveriş bütçesini arttırma hakkı kazanan isimler ise Rabia ve Batıcan oldu.

Doya Doya Moda 10 Şubat Günü Birinci Olan İsimler Açıklandı Mı?

Doya Doya Moda programının dün ekrana gelen bölümünün ardından yeni bölüm heyecanla beklenmeye başladı. İlgi ile izlenen programın bugün ekrana gelecek bölümünde yine kıyasıya rekabet yaşanacak. Program saat 13.15’te TV8 ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.