Sadakatsiz Dizisi 17. Bölüm Full İzle! 10 Şubat 2021 Sadakatsiz Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle

Kanal D ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Sadakatsiz bugün yeni bölümü ile ekranlarda olacak. Sadakatsiz 17. bölüm full izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Sadakatsiz 17. Bölüm 10 Şubat 2021 Kanal D İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonun en iddialı yapımları arasında yer alan Sadakatsiz dizisi her hafta yeni bölümleri ile ekrana geliyor. Yayınlanan ilk bölümü ile büyük yankı uyandıran uyarlama yapım her bölümü ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Doctor Foster isimli yapımdan uyarlanan Sadakatsiz dizisi heyecan ve gerilim dolu bölümleri ile izleyenlerin takdirini toplamaya devam ediyor. Yapı her hafta çarşamba akşamları saat 20.00’da Kanal D ekranlarında yayınlanıyor.

Başrollerinde Cansu Dere ve Caner Cindoruk’un yer aldığı Sadakatsiz dizisinin kadrosunda Melis Sezen ve Burak Sergen gibi başarılı isimler de yer alıyor. Güçlü oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çeken yapımda çok mutlu bir hayatı olan doktor Asya’nın bir anda yaşadığı her şeyin yalan olduğunu öğrenmesi ile baş etmeye çalıştığı yıkım ve ardından gelen intikam planı anlatılıyor. Kendisini aldatan kocasından intikam almak için başladığı oyun ile bambaşka birine dönüşen Asya’nın heyecan dolu hikayesi izleyenleri ekrana kilitliyor.

Sadakatsiz Dizisi 16. Bölümde Neler Yaşandı?

Kanal D ekranlarının reyting rekortmeni yapımı Sadakatsiz geçen hafta 16. bölümü ile ekrana geldi. Asya için yeni bir dönüm noktasının başladığı son bölümde Volkan ile Asya arasında da ipler yeniden gerilmeye başlar. Derin ise yeni planlar yapmanın peşindedir.

Sadakatsiz dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Derin’in planları Volkan ile arasının bozulmasına neden olur. Volkan her ne kadar Derin’in yaptığı hamlelerden rahatsız olsa da halletmesi gereken daha önemli işler vardır. Bu sırada Asya ile Volkan için de yeni bir sınav başlar. Ali’nin içine düştüğü çıkmaz her geçen gün daha büyük bir sorun haline gelirken oğluna yardım etmek için çırpınan Asya beklenmedik bir sorunla karşı karşıya gelir. Asya oğlu için doğru olanı yapmakta kararlıdır.

Sadakatsiz Dizisi 17. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Sadakatsiz dizisinin merakla beklenen 17. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin son fragmanında Ali ile Derin arasındaki gerilim dikkat çekti. Dizi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da Kanal D’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.