Sol Yanım dizisi 11. Bölüm Full İzle! 10 Şubat 2021 Sol Yanım Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Sol Yanım dizisi Star TV ekranlarında bugün 11. bölümü ile ekranlarda olacak. Sol Yanım 11. bölüm full izleme linkine haberimizden bakabilirsiniz.

Sol Yanım 11. Bölüm 10 Şubat 2021 Star TV İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonda Star TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Sol Yanım dizisi yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. İlk bölümü ile seyircinin takdirini kazanmayı başaran yapımda yaşanacaklar merakla bekleniyor. Yeni sezonun iddialı yapımları arasında gösterilen gençlik dizisi farklı hikayesi ile ilgi odağı olmaya devam ediyor. Sol Yanım dizisi her hafta yeni bölümleri ile çarşamba akşamları saat 20.00’da Star TV ekranlarında sevenleri ile buluşuyor.

Başrollerinde Tolga Mendi, Özge Yağız, Cemre Baysel ve Emre Bey gibi genç oyuncuların yer aldığı Sol Yanım dizisinde Cansel Elçin ve Defne Samyeli gibi deneyimli isimler de yer alıyor. Güçlü oyuncu kadrosu ile beğeni toplayan yapımda geçmişten gelen sırların gölgesinde başlayan zorlu bir aşk hikayesi anlatılıyor. İlgi ile izlenen yapımda yaşanacak gelişmeler her hafta merakla bekleniyor.

Sol Yanım Dizisi 10. Bölümde Neler Oldu?

Star TV ekranlarının başarılı yapımlarından Sol Yanım geçen hafta 10. bölümü ile ekrana geldi. Dizinin yayınlanan son bölümde Serra ile arası açılan Selim yanlış kararlar almaya başlar. Bu sırada İhsan ise Nilgün’le konuşmak için tüm yolları dener. Dizi son bölümü ile yine büyük beğeni topladı.

Sol Yanım dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Serra ve Selim otel odasında yaşadıkları tartışmanın ardından birkez daha ayrı düşer. Annesinin İhsan’la olan geçmişini öğrenen Serra ise ona hesap sorar. Bu sırada Burak maddi sıkıntıları ile boğuşmaya başlar. Durumu bilen Serra ona yardım eder. Selim’in ise hem Serra hem de Burak ile arası bozuk olduğu için aralarındaki yakınlığa anlam veremez ve çözümü Biricik’e sığınmakta bulur. Bu sırada Asena’nın oyunları ortaya çıkmaya başlar ve köşeye sıkışır. İhsan ise Nilgün ile konuşmanın yollarını aramaktadır.

Sol Yanım Dizisi 11. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Sol Yanım dizisinin merakla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizi merakla beklenen 11. bölümü ile bu akşam saat 20.00’da Star TV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.