Doya Doya Moda 11 Şubat 2021 Full İzle! Doya Doya Moda 154. Bölüm Kim Elendi, Gününün Birincisi Kim Oldu?

Herkesin severek izlediği yarışma olan Doya Doya Moda yarışması bizleri şaşırtmaya devam ediyor. Elenen yarışmacıların hayallerine veda ettiği bu yarışma herkesin en çok izlediği reyting rekortmeni bir yarışma! Sizlerde son yayınlanan bölümlere ulaşmak için aşağı bıraktığımız linke ya da videoya tıklamanız yeterli olacaktır. Sadece son bölüm değil aynı zamanda izlemek istediğiniz bölümleri de sizlere reklamsız olarak sunuyoruz.

Doya Doya Moda 154. Bölüm TV8 İzle! TIKLAYINIZ.

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı Doya Doya Moda rekabet dolu yeni bölümleri ile ekrana geliyor. İlgi ile izlenen yapımın yayınlanan her bölümünde kıyasıya rekabet ve eğlence dolu anlar yaşanıyor. Yayınlanan ilk sezonundan bu yana sevilen programda birbirinden iddialı yarışmacılar moda konusundaki iddialarını kanıtlamaya çalışıyor. Doya Doya Moda programı hafta içi hergün saat 13.15’te TV8 ekranlarında yayınlanıyor.

Gündüz kuşağının en çok izlenen programlarından Doya Doya Moda’nın jüri üyesi koltuğunda Seray Sever, Ivana Sert, Gülşah Saraçoğlu ve Uğurkan Erez oturuyor. Moda dünyasının deneyimli isimleri programda yarışan adayların kombinleri üzerine değerlendirme ve puanlama yapıyor. 7 büyük beden kadının ve erkelerin beraber yarıştıkları programda günün birincisi olan isimler alışveriş bütçelerine 500 lira fazla alma hakkı kazanırken, haftanın birincisi olan isimler ise tasarım takıların sahibi oluyor. Hem eğlendiren hem de moda konusunda bilgilendiren program ilgi ile takip ediliyor.

Doya Doya Moda Programı 10 Şubat Günü Kim Birinci Oldu?

TV8 ekranlarının fenomen programlarından Doya Doya Moda hafta içi hergün olduğu gibi dün yine eğlence dolu yeni bölümü ile ekrana geldi. Yarışmacıların en iyi kombini yapmak için kıyasıya mücadele ettiği 10 şubat gününde birinci olan isimler ise merak edildi.

Doya Doya Moda programının dün ekrana gelen bölümünde yarışmacılar en yüksek puanları almak için yine kıyasıya rekabet etti. Günün konseptine en uygun ve en başarılı kombini yapan isim kadınlarda Özde olurken erkeklerde ise ek bütçe kazanan yarışmacı Ali Nail oldu. Haftanın finaline yaklaşılan bugünlerde bu hafta tasarım takıları kazanacak isimler merakla bekleniyor.

Doya Doya Moda Programı 11 Şubat Gününün Birincisi Açıklandı Mı?

Doya Doya Moda programının bugün ekrana gelecek bölümünde yine kıyasıya rekabet yaşanacak. 11 şubat programında kadınlar ve erkeklerde en yüksek puanları alan ve birinci olan isimler ise henüz belli değil. Program bugün saat 13.15’te TV8 ekranlarında sevenleri ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.